sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

MITÄ KADUN BLOGIHISTORIASSANI? (HAASTE)Kuvissa kevät, kaverilta viime vuonna ostetut tennarit, oma hiustenväri ja Samsoe & Samsoen villapaita. ASIAAN. 
Selasin vanhoja tekstejäni niinsanotusti kartoitus- ja karsimismielessä, ja huomasin että välillä olisi voinut miettiä kahdesti, ennen kuin julkaisee.
  • Joissakin tapauksissa olisin voinut edes lukea tekstin kahdesti ihan siksi, ettei samassa kappaleessa käytetä neljä kertaa lainausmerkkejä. Varsinkaan kun "homeongelma" oli HOMEONGELMA.
  • Liian pitkiä taukoja. Olen jättänyt postaamatta joskus vain siksi, että teksti on ollut vain muka puoliksi valmis, liian provosoiva tai muuta sellaista. Aina kun pääsee syventymään Bloggerin ääreen, muistaa että se on mukavaa puuhaa.
  • Keskinkertaisia kuvia. Niitähän riittää...
  • Vaihto-opiskelun huonoa tiedottamista tänne. Kuten viime kesän muistelupotpurissa huomattiin, sieltä oli jäänyt paljon asioita kertomatta. Ja taisi jäädä vieläkin, mutta toisaalta kaikkea ei osaakaan sanoittaa järkevästi tai kiinnostavasti.
  • Parisuhdejuttuja. Mitään jäätävää avautumista täältä ei onneksi löydy, mutta välillä on hirvittänyt lukea vanhoja postauksia. Enkä ymmärrä, miten jotkut ovat valmiita jakamaan parisuhteestaan tai elämästään ylipäänsä niin paljon omalla naamallaan ja nimellään.
  • Kauneus-tunnisteen käyttämistä, kun ostan meikkejä varmaan pari kertaa vuodessa. Enkä ole mikään kasvonaamioiden kokeilija! On upeaa, että jos haluan näistä asioista tietoa, on ihan erikseen niihin keskittyneet kanavat ja blogit.
  • Lupausta tee-se-itse-sisustusprojektistani, jota ei koskaan tullut. Vuonna 2012(?) oli siis tarkoitus tehdä karvanopparahi, enkä ymmärrä mikä sen tekemisessä oli muka niin hemmetin vaivalloista. Materiaalitkin olivat jo valmina, ja sain jopa nopan mustat pisteet leikattua. Tuolloin mulla oli töiden jälkeen kaikki aika maailmassa, enkä käsitä miten olen elänyt niin laiskaa elämää.
  • Ylipäätään DIY-teeman yritys blogissani siksi että muillakin on, varsinkin kun miettii viimeisintä suklaapukkikaaostani.
  • Kuvailun hintsailua: puin kuvien vaatteet lauantaina spontaanisti, kun olimme lähdössä kaverille. Ensinnäkin hovikuvaajani saa täydet pisteet toiminnastaan, sillä kuvaus hoitui 10 minuutissa. Miksei tällaista voi siis tehdä useammin?! Ja olisi kiva kuvata muitakin ihmisiä, mutta olen tähän saakka päässyt napsimaan vain yhden ystävän Tinder-kuvia. Se oli hauskaa. Ei kukaan kuvaile nykyisin kameralla, kun puhelimesta saa nopeammin filtterit päälle. Onhan se kätevää!

No eipä tässä kovin vakavia asioita tullut esille. Kirjoitan toivottavasti paremmin kuin alkuaikoina. Ehkä se olisi huolestuttavaa, jos näin ei olisi. Haastan muutkin bloggaajat tekemään pohdintaa blogihistoriastaan!

Ei kommentteja: