perjantai 1. marraskuuta 2013

HELL'S RUOKALA + METSÄSTÄJÄASU


Meitä rupesi naurattamaan poikaystävän kanssa pieni ajatusleikki koskien Hell's Kitchen Suomea. Siellähän on muun muassa suurtalouskokkeja testaamassa pääkoppaansa ja ruuanlaittotaitojansa. Miksei ohjelmasta voi tehdä ruokalaversiota?

 Peruskoulun ruokalassa chef Kemppainen kiljuisi vittuperkelettä keittiön pulskille tädeille: "Missä on makaronilaatikko, pöydät ovat vieläkin tyhjinä!" Oppilaat katsoisivat halveksuen ja jonossa haukotellen. "ONKO TÄMÄ PUOLUKKAHILLOA MIRJA, ONKO? Meillä on 25 minuuttia aikaa ruokkia 200 kasvavaa lasta, etkä sinä j******** osaa puolukkahilloa valmistaa!"

Lopuksi pari pientä jonnea ja lissua maistaisi vaikkapa maksalaatikkoa, joka on saatu viime minuuteilla tehtyä. "Mun mutsin tekemä on parempaa!" Dramaattisesti heittäen lautasen takaisin keittäjille chef Kemppainen huutaisi "GET OUT" ja tädit kipittäisivät tupakalle avautumaan haasteesta: "Ihan hanurista koko tuomaristo, eihän nuo tiedä oikeasta ruuasta mitään." Pudotuskilpailussa ei chef Kemppaista kiinnosta se kenellä on yksinhuoltajuus, kenen mies on kuollut tai kenellä on alkoholiongelma. "Sun mies on kuollut? EN - IHMETTELE - YHTÄÄN. SÄ VARMAAN MYRKYTIT SEN SUN RUUILLA." Tai "MÄKIN OLISIN ALKOHOLISTI JOS TEKISIN NÄIN PASKAA RUOKAA."

Heh. Heh.

Ei kommentteja: