perjantai 9. elokuuta 2013

Näin ohimennen syksystä

Ohimosuoneni ponnistaa läpi ihon, jos en saa tätä sanottua: syksy ei ole vielä alkanut. Juuri kun minun piti varoittamani, joku hihkaisi jo viileämmän sään puolesta. En tiedä tarkemmin millaisia kelejä ympäri Suomea on ollut, mutta radiossa (eli Helsingissä) ainakin valitettiin että yölläkin hikoaa nyt niin pirusti, on jotenkin nihkeää. Helteitä piisaa vielä vaikka sataakin välillä. On kesäfestareita ja lämmin.

Miksi joka elokuussa pitää mennä siihen vipuun, että kun koulut alkavat niin syksy on automaattisesti ilmassa? Onko joku joskus joutunut menemään nahkatakissa ja täysissä pukeissa kouluun ensimmäisenä päivänä vain siksi että on kylmä? Ymmärrän että porukka alkaa hamuta syksyvaatteita, koska kesävaatteitakin tsiikaillaan jo huhtikuussa. Mutta ei voi sanoa että "nyt kun syyskelit saapuivat"! Ei saapunut, sade tuli. Hemmetti. Mulla on melkein yksi kolmasosaa kesästä vielä jäljellä, mutta toki saa valittaa lyhyttä suvea ja päättää että nyt on kerrospukeutumisen aika. Kerrospukeutumisen, onko tuolla tosiaan yhtäkkiä niin kylmä?

Anteeksi, tämä oli avautuminen ehkä turhimmasta asiasta. :D Olen vaan sitä mieltä että edelläkävijä saa olla, mutta turha ruveta etsimään puista vielä ruskaa.

Moottoritie pysyy vielä toistaiseksi kuumana.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta! Elokuu luetaan kesäkuukausiin. Syyskuussa alkaa syksy. ♫♫ Vielä on kesää jäljellä.... ♫♫♫♫ :D

Anonyymi kirjoitti...

Pääsitkö muuten logopediaan opiskelemaan? Jos pääsit, niin siitä sitten paljon päivityksiä, kiitos!!! :D

Helli Pippanen kirjoitti...

Näin on. ;)

Helli Pippanen kirjoitti...

Voi, en valitettavasti päässyt. :( Kirjoittaisin mieluusti koulunkäynnistä, mutta todennäköisesti kirjoitan vain keväällä uudestaan pänttäämisestä... :D

Anonyymi kirjoitti...

Sekin kiinnostaa!!! Paljon juttua siitä, kiitos! :D

Mamuus kirjoitti...

Tänään tuli kauppakeskuksessa vastaan nuori nainen pinkissä kevyttoppatakissa.. Ittelläni oli t-paita, ulkona paisto aurinko ja varjossa asteita 18. Hyvin tarkenin :)

Helli Pippanen kirjoitti...

EXACTLY. Sama homma täällä, ei olisi pitkähihaista tarvinnut. Mun mielestä kun toi ilma ei ole paljon viilentynyt keskikesästä, ellei öitä ja aamuja lasketa. :D