torstai 27. kesäkuuta 2013

Kunnostautunut liikkuja


Syyt tuolle ylläolevassa kuvassa näkyvälle luvulle: Ostin pyörän kesän alussa ja kuntosali on työmatkan varrella. Tuo lukema on tosin parin viikon takaa, kun pitkän salihiljaiselon jälkeen innostuin oikein kunnolla. Reidet olivat työmatkapolkemisen ja jalkaprässin jälkeen aikamoista muusia loppuviikosta, mutta nousivatpa painotkin toistoissa tuollaisella intensiivisellä harjoittelulla! Kivaa huomata välillä kehittyvänsäkin. Kävin keväälläkin salilla silloin tällöin, mutta tulokset huomaan oikeastaan vain reisissä. Ne ovat kasvaneet aika selvästi. :D Työkaveri kysyi loppukeväästä, olenko laihtunut. Ihanan viaton palaute. Vielä parempi, kun hän sanoi sen näkyvän naaman kohdalta. Kesäkunto (ja ylipäänsä se kunto) on näemmä jollain tasolla saavutettu. :) En ole missään vaiheessa ollutkaan mikään isokokoinen, mutta tiedän kyllä että paino nousi viime vuonna. Egyptin-reissun bikinikuvat ovat aika mielenkiintoista katseltavaa...

Mikkipaita H&M, shortsit Primark. Koska tällä lenkillä oli seuraa, saatoimme piipahtaa reissun päätteeksi läheiseen kebulaan. Oho.
Liikunnan suhteen mielestäni kesällä on kivointa juosta ulkona, ja tekisin vaikka mielelläni pelkästään sitä salin sijaan. On lämmin, vaatetus on kevyt, ajatus virtaa kuin vesi kun viilettää kauniita maisemia pitkin! Ja jos on murheita, kesäisen lenkin jälkeen ne varmasti tuntuvat paljon pienemmiltä.

Tuntuu muuten että ne jotka eivät harrasta liikuntaa, jättävät sen vääristä syistä tekemättä. En minä esimerkiksi ajattele pelkästään ulkonäköäni vaan ihan terveyttänikin. Jotkut eivät välitä kenties niin paljon miltä näyttävät, joten heistä kuntoilu saattaa tuntua pinnalliselta. Muistutan vain, että 2 kiloa lisää vuodessa on 20 kiloa kymmenessä vuodessa. Siinä ei ole kovilla enää pelkkä parisuhde vaan myös oman kropan kestävyys ja terveys. On kivempaa kantaa kauppakasseja ja polkea töihin, kun ne jaksaa tehdä ilman kohtuuttomia ponnisteluja.

Ei kommentteja: