keskiviikko 24. lokakuuta 2012

City-kissan muotipostaus

Tai sitten ei! Kenkävarastoni talvelle on säälittävä: uggit ja mustat buutsit. Päätin siis tänään ostaa itselleni kunnon syksy-/talvikengät. En yleensä tykkää ostella kenkiä, koska niiden sovittaminen on jotenkin tylsää ja kenkärivistöt näyttävät niin yksitoikkoisilta kaupassa. Pitää siis mielellään tietää valmiiksi tarkkaan, mitä etsii. Nyt tiesin.

Siellä ne kiiltää uutuuttaan.

Lähdimme Skanssiin etsimään perusmustia mymmelikenkiä, jotka sopivat lähes kaiken kanssa. Hups, multa puuttuu semmoiset kokonaan! Nämä osuivatkin silmääni varmaan 10 minuutin kiertelyn jälkeen. Selvisimme poikaystäväni kanssa siis vähällä, mutta tajusin ettei näitä välttämättä voi enää käyttää kovassa lumipyryssä niiden olemattoman varren takia... Eli joudun ostamaan vielä yhdet talvikengät.


  Tämän jälkeen päätimme mennä kuvaamaan autoamme myynnin varalta, ja siinä samassa halusin, että pitkään kaapissa seissyt leopardiliivini ikuistetaan(voitte uskoa että sitä kuvattiin enemmän kuin autoa..) Se on älyttömän lämmin ja ah niin pehmeä - ja tietenkin tekoturkista!Loppuun huomio! Obs! Olen saattamassa yhden erittäin paikallaan junnanneen sisustusprojektin päätökseensä, josta toivattavasti näette lähipäivinä kuvia. Sanotaan vaikka näin, että valmistusta on viivyttänyt se, että luulin olevani hyvä ompelemaan. En ollut, mutta nyt tiedän miten homman saa toimimaan. Tänään en sitä enää tee, koska näen ystävääni jota en ole nähnyt ihan_liian_pitkään_aikaan. <3

Ei kommentteja: