tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hyvää naistenpäivää!

Ja ettei joidenkin yrmymiesten tarvitse tänään pahoittaa mieltään, niin kokosin teidänkin ja muutaman muun kommentit alle. Teitäkin on kuultu!

  • "Ei naisen euro ole 80 senttiä!" - keskituloinen mies, jonka muija tienaa vähemmän. Olet toki oikeassa, Turun Sanomien julkaiseman tutkimuksen mukaan se on 62 senttiä.
  • "Naiset eivät uskalla pyytää parempaa palkkaa" - jotkut naiset, jotka eivät tiedä itsekään, mitä heidän kollegoilleen maksetaan samasta työstä.
  • "Naiset eivät tee niin paljon töitä." - Hesarin pelkät otsikot lukevat ihmiset
  • "Missä on miestenpäivä!" - lähiössä asuva makkaraa mussuttava mies. Tehän keksitte jo pihvi&suikkaripäivän, marraskuun omitte kokonaan.
  • "Juhlitaan sukupuolten välistä tasa-arvoa kaikkialla maailmassa!" - Facebook. Melko loukkaavaahan tuo on joidenkin maiden naisia kohtaan, jossa he ovat tasan yhtä arvokkaita kuin perheen vuohi. Mutta hyvä yritys, melkein tiesitte mistä tässä päivässä on kyse.
  • "Miehilläkin on ongelmia". Joku aina sanoo tuonkin ja pelkästään tuon, koska ei edes yritä ymmärtää naisten tilannetta. Naistenpäivä oli ehkä osaltani tässä, koska parantelen erästä miesflunssaa sitten kun pääsen taas kotiin.
Jos nyt sallitte, lähden tyttökouluksi kokemaani opinahjoon, jossa ei paljon peppuja läpsitä ja hameen alle kurkita. Jos läpsitään, se tapahtuu opiskelijabileiden tanssilattian ringissä, ja sitä suorastaan kerjätään kavereilta. Jotenkin hauskaa, että käymme tänään läpi ruotsinkurssin keskustelujamme tasa-arvosta. Voi sitä mongerruksen määrää... Emme ole ehkä koskaan kuulostaneet niin vajailta. "Jag tycker att det finns några problem."

Ei kommentteja: