maanantai 5. elokuuta 2013

Nahkapöksyt ja Ideapark

Viikonloppu meni mustavalkoteemaisessa tyttöjen illassa sekä Ideaparkissa. Näyttää muuten oikeastaan aika coolilta, kun koko porukalla on mustavalkoista vähän eri vaatteina päällään. En olisi ikimaailmassa kuvitellut tänä kesänä tarvitsevani muuta kuin neonvärejä, printtejä ja valkoista, joten piti lähteä etsimään kaupoista jotain bilekelpoista mustaa. Ja sieltähän löytyi se mitä ajattelin joka tapauksessa syksyllä hankkia, nimittäin tekonahkashortsit. Mielettömän mukavat päällä, vaikkakin olen hivenen katkera siitä ettei S-koko mennyt päälleni. Lisäksi kunnon helteellä ne hiostivat hieman. Valkoista löytyy kotoa pilvin pimein, mutta törmäsin Cubuksella tähän väljään t-paitaan, jonka kanssa on myöskin oikein mukavaa liikehtiä.

Koska kukaan ei tunne minua Lempäälässä, saatoin laittaa saman asun päälle sunnuntainakin minun ja J:n pikku road tripillemme. Kun tuo hoppimuoti on nyt kovasti tyrkyllä katalookeissa ja vaatekaupoissa (jösses, varsinkin siellä Cubuksella), niin minua on himottanut ostaa lippalakki koko kesän ajan. Sitten tajusin että jos alle 160-senttinen kiltin näköinen nuori nainen laittaa yhdenkin ns. "hopparivaatteen" seuraksi lippiksen, saattaa näyttää turhan nuorelta teiniltä. Tuo paita oli siis ehkä omalla kohdallani juuri sopivasti. Kaapista löytyi kiittämättömältä kakaralta pikkusiskolta takaisin saatu Ferrari-tuliaislaukku, jonka ostin vuosia sitten Pietarista.

Tässä meikäläinen vielä lauantaina, tajuttoman hiostavissa pöksyissä.

Täytyy näemmä lähteä 140 kilometrin päähän Turusta, jotta rohkaistun ottamaan jotain muuta pitsaa kuin sellaista perus kinkku-ananas-aurajuustopitsaa eri variaatioina. Otin Hovikokissa tonnikalaa, katkarapuja ja herkkusieniä! Ja oli todella hyvää. Ideapark on kyllä siisti, tunnelmallinen ja ylipäänsä hieno kauppakeskus. Ainoa ärsytys taisi olla se kun joka ikinen nurkka, kulmaus ja ruokapaikka on joku hiton parkki. Muksuparkki, herkkuparkki, karkkiparkki ja mitä nyt olivatkaan... Ostin New Yorkerista kympillä turkoosit kengät sekä nimeltä mainitsemattomasta paikasta Union Jack -laukun. Okei, Europehousesta. Mielestäni maailman kamalin kauppa, mutta näin näyteikkunassa tämän yhden ainoan helmen ja päätin marssia liikkeeseen. Kysymys: ostaako joku sieltä vaatteita, ja näyttävätkö ne hyvältä jonkun päällä?


Ei kommentteja: