sunnuntai 10. tammikuuta 2016

LET IT GO

Monen ihmisen "uusi aika" alkaa oikeasti syksyisin tai kesäisin, ja siksi alkanut vuosi 2016 ei kutkuta niin monia. On kuitenkin asioita, jotka on syytä jättää nimenomaan tammikuussa taakseen. Muuten ne tuhoavat meidät.

Jätä takamuksesi menneeseen, sanoi Pumba. Minä sanon, että jätä ne valokuvat, joissa nainen pitelee kuvaajamiehen kädestä kiinni, taaksesi. Mielellään myös ne kuvat takamuksista. Jätetään yömyöhään pitkitetyt tenttilukemiset ja kirjoitushommat. Se ei tee onnelliseksi, ja minä haluan nukkua kunnolla.

 Tule kulta, mennään parvekkeelle.
Tule kulta, hypätään parvekkeelta, tännehän jäätyy.

Muita yleisiä asioita, jotka voi minun puolestani unohtaa:
  • Kaikenmaailman laudanpätkät, kuivatut kaalinlehdet ja peltirasiat ruoka-alustoina. Call me old fashioned, mutta minun kaapissani on posliinilautasia. Minulla on myös ihan juomalaseja eikä esimerkiksi ulkolyhtyjä tai puutarhatonttuja, joihin kaadetaan smoothie.
  • Hienosti asetellut aamupalat. Estetiikasta nauttivana ihmisenä kaikki muut ruokajutut voikin asetella kauniisti, mutta aamupalaa ei kyllä ehdi. Alla yksi esimerkki siitä, miksi aamiaisestani ei ole kuvaa Instagramissa:

  • Homekämpät. Ne pitää jättää heti, ei sille mitään voi. On se jännää, kun aamuisin ei enää tarvitse niistää ulos kolmea kiloa limaa. Per sierain.
  • Litteät hiukset ("you wish", ne huutavat)
  • Sekablogit. Pyrin päivittämään tätäkin parempaan suuntaan ja rajaamaan aiheita.
  • Ukkeli-sana. Mieheni esiintyy tästä lähtien blogissa nimellä Meetvurstimies.
  • Disneyn hittitehtaasta ponnahtaneet stripparit laulajattaret
  • Suklaa. :( Taitaa olla Fazerissa jotain, mistä meikämandoliinin elimistö ei pidä.
  • Meikämandoliinit ynnä muut ällöttävät itseen viittaavat ilmaisut

3 kommenttia:

Pauliina A. kirjoitti...

Sun blogi on kyllä yksi virkistävimmistä blogeista mitä oon koskaan lukenut! Tykkään!! ...ja nuo kaksi ekaa parveke-kuvaa ja niiden kuvatekstit - haha! Vaikutat niin huipulta persoonalta, keep it going! :)

Vintagella kirjoitti...

Loistava postaus! Kiitos päivän nauruista. Olet niin oikeassa laudanpätkien ja puutarhatonttujen suhteen. Ja meikämandoliinin!

Helli Pippanen kirjoitti...

Nöyrimmät kiitokset Pauliina ja Vintagella!! :> Tosi ihana kuulla varsinkin vähän "kuivan" blogivaiheeni jälkeen, haha. Kaveritkin innostu noista kuvista - vietetäänköhän me liikaa aikaa Instagramissa... :D