sunnuntai 17. elokuuta 2014

Rillipöllöilyä ja sunnuntainautiskelua


Olin eilen riehumassa ystäväni läksiäisissä/parantujaisissa. Aivan mieletön meno! Laulatti ja nauratti. Nauratti vielä taksimatkalla kotiinkin, kun luin vironkielisen tekstin turvatyynyn kohdalta. Siinä luki että turvavyö kiinni englanniksi ja viroksi, mutta ei suomeksi. Eilinen oli railakas lopetus loistavalle viikolle. Tänään makaan väsyneenä kotona, ja olen koko päivän ollut yksin, mutta se ei harmita tällä kertaa yhtään. Olen tehnyt uutta lempiruokaani, eli kanaa ja riisiä aurajuustolla ja mangolla ja lukenut eilisen saldoa bilekirjasta.

Näyttää sekaiselta mutta hyvää on! Myös persikka sopii mangon tilalle.

Kuten moni ehkä huomaa, näytän kuvissa hiukan erilaiselta. Ostin alkukesästä ruskeat piilolinssit Cyber Shopista, koska olen aina halunnut kokeilla sellaisia ja tietää, miltä näyttäisin nappisilmänä. Ystävänikin sanoi joskus vuosia sitten, että mulle sopisi sellaiset tosi hyvin. Tämä on hauskaa vaihtelua! Ainoa miinus on se, etten sijoittanut piilareihin, joissa olisi ihan vahvuudetkin. Ne kun kai maksavat aika paljon, enkä ole perehtynyt asiaan vielä sen paremmin. Mutta tästä saa ihan erilaista buustia, jos välillä kaipaa uutta lookia. Pääsen kampaajalle taas keskiviikkona, mutta aina välillä kun on esimerkiksi tyvikasvu pahimmillaan (eli nyt), niin tällainen muutos piristää ja tyvikasvun voi unohtaa hetkeksi. Tietyissä vaatteissa näytän myös uskottavammalta ruskeilla silmillä, tai sitten vain kuvittelen, koska en näytä omasta mielestäni ihan täysin itseltäni.


Kaikille piilolinssit eivät tosin vain sovi, että jos niitä alkaa ostella, niin kannattaa varata aikaa niiden käytön harjoitteluun. Tiedän kaverin, joka käyttää niitä harvoin ja niiden laittamisessa menee aina semmoiset puoli tuntia. Kauheaa! Meikäläinen sujauttaa kalvot silmiin yhtä tottuneesti kuin pesen hampaani. Haaveilen pääseväni joskus laserleikkaukseen, koska en ole koskaan tainnut pitää silmälaseja pidemään kuin yhden tai kaksi päivää putkeen. Ne häiritsevät minua pidemmän päälle, mutta onneksi on piilarit (yleensä käytän siis ihan tavallisia). Ne taas maksavat rahaa, ja laserleikkaus tulisi maksamaan tavallaan yhtä paljon kuin monen vuoden piilolinssit ja -nesteet, näöntarkastukset ja uudet rillit. Aika rasittavaa härdelliä tämä joskus siis on. Ja toisaalta - mitä mä sitten tekisin, kun silmälaseja ei enää voisi käyttää asusteena! Tuntuisi hölmöltä käyttää sellaisia ilman vahvuuksia.

Ostin tuon harmaan pipon Puolasta. Kyllähän niitä saa ties minkälaisina Suomestakin, mutta pakko oli napata mukaan kun vihdoinkin osui kaupassa silmään. En halunnut urheilullista paksua pipoa, vaan pehmeämmän, joka sopii paremmin tyyliini. Ruskeat simmut sopivat myös tällä hetkellä hiusteni ja vaatteideni värimaailmaan. Nyt jatkan telkkarin tuijottelua ja syön suklaata. Oikeasti ostin suklaalevyn viimeksi ehkä aikaisin keväällä, en ihan muista. En yleensä herkuttele enää yksin, koska tilaisuuksia tarjoutuu aina niin paljon muiden kanssa. Mutta tänään, luksusta. Vain minä ja Fazerin sininen hasselpähkinäsuklaa!

2 kommenttia:

Sinijohanna kirjoitti...

Pakko sanoa, kaunistut päivä päivältä :) Ja toi punanen tukka sopii sulle todella hyvin!

Helli Pippanen kirjoitti...

Äää tosi ihanasti sanottu Sini, kiitos! <3 Joo toi punanen tuntuu kyllä kotoisalta :)