maanantai 24. joulukuuta 2018

ITSENÄISEN 27-VUOTIAAN NAISEN JOULU

Olen kuullut huhua, että jotkut universumin energiat ovat nyt liikkeellä, ja siksi kaikenlaista elämän kriisiä ja eroja tapahtuu monille. Uskokoon ken tahtoo - minulle se on ainakin hyvä (teko)syy oikein kieriä tässä itsesäälissä, konmarittaa koko kämppä ennen muuttoa ja ANTAA MENNÄ. Suosittelen lämpimästi eroamaan parisuhteesta juuri joulun kynnyksellä, josta suhteen molemmilla osapuolilla on yhteisiä, lämpimiä muistoja. Jos siis haluaa erota. En voisi keksiä parempaa ajankohtaa, sillä tämä ei ole yhtään hämmentävä tilanne ja menee sulavasti vuoden vaihtuessa kaikenlaisten universumin energiasiirtymien piikkiin. Katkeroitumisenkin todennäköisyys on pienimmillään juuri tähän vuodenaikaan. Rappiotilaa korostaakseni laitoin vanhoja kuvia tähän postaukseen, koska en ole ehtinyt napsia vielä tämän vuoden joulukuvia.Nyt vietetään kuitenkin joulua, ja universumin tuulista huolimatta se sujuu meidän perheessä hyvin perinteikkäästi vanhempien luona. Aikaisemmat "joulutallenteet" löytyvät blogini joulu-tunnisteen alta. Olimme juuri ennen joulua Elixiassa lähes koko perheen voimin treenaamassa, ja  pukin kelkka tai reki tarkoittaa meillä näköjään kuntokeskuksen työnnettävää kelkkaa. Äiti latasi  siihen painoja meitä tyttäriä enemmän. Olen siis vanha ja raihnainen omaan äitiini verrattuna. Tämän joulun samaistuttavimpia leffoja lienevät Bridget Jonesin pari ensimmäistä osaa, ei todellakaan se viimeinen, jossa Bridget saa vauvan ja menee naimisiin. Kaikki muukin tuntuu olevan rempallaan, mutta toivottavasti ruoka ja kolmen tunnin joululaululista pitävät minut iloisena - ja samisjoulupaidat siskon kanssa.

  • Lapsena bestikseltä lahjaksi saatu tanssiva joulunalle ei enää laula - sekin vain tärisee tuossa lattialla ja korisee kuin se olisi matkalla manalaan.
  • Joulurauhanjulistus katsotaan meillä telkkarista. Ehdin vasta joulurauhanjulistuksen ruotsinkieliseen osuuteen, mikä kertoo ajankäyttötaitojenikin rapistuvan.
  • Äiti ei ole pukeutunut - on sillä sukkahousut
  • Äiti kyseenalaistaa perinteet, muun muassa sen, että laitetaanko viiden kynttilän kynttelikkö keskelle ruokapöytää. Miksi se EI yhtäkkiä kuuluisi siihen?! Myös Pekka-nalle on siirtynyt ulkoruokintaan, vaikka yleensä se istuu pöydän päässä (linkki)
  • Luulemme siskon kanssa vuosi toisensa jälkeen osaavamme Joulupukki ja noitarumpu -elokuvan repliikit ulkoa, mutta emme todellakaan osaa. #27vuottavalheessa
  • Ostamani joulutähti oli jo kuollut pystyyn, joten en voinut antaa sitä viinipullon mukaan toiseen osoitteeseen. Mammani oli floristi - minä en.
  • Joululaululistallamme on Jarkko Aholaa, Antti Tuiskua ja Suvi Teräsniskaa yhteensä enemmän kuin Michael Bublea - en tiedä onko tämä merkki vanhenemisesta vai joustavuudesta muiden toiveita kohtaan.
  • Sukkahousuissani on reikä. Puin toiset niiden päälle, jotta reikä ei näkyisi. Niissäkin on reikä.
  • Bloggaajana minulla on mukana kamera, kannettava tietokone ja laturit molempiin, valmiina ikuistamaan joulumme. Ja sitten netti ei toimi. NETTI EI TOIMI!!11 Onneksi eräs miesoletettu tonttu auttoi minua yhdistämään puhelimen netin läppäriini. Sitäkään en osannut itse, kun olen niin vanha ja puhelimeni on VIELÄ vanhempi.
No mutta, olen silti itsenäinen nainen. Minä avaan sillipurkin kuin sillipurkin. Ja pullon kuin pullon. Ihan itse.


Ei kommentteja: