sunnuntai 27. joulukuuta 2015

SEXY SANTA LADY

Vaikea arvata kuvasta, mitkä tortut minä tein...

Otsikon mukainen paketti odotti poikaystävän äidin ja isäpuolen kuusen alla, ja avasin pahaa aavistamatta kääröistä naisille tarkoitetun "tonttupuvun". Se ei ollut kummaltakaan heistä, vaan eräältä kaukaisemmalta tontulta. Onneksi huumoritaso oli korkealla onnistuneen aaton vuoksi jo valmiiksi, ja nauroimme lahjaa yhdessä. Vaikka tilanne oli hieman kiusallinen useallekin osapuolelle, pääsimme paketista jotenkin yli. Tuollaisen odottaisi saavansa kenties poikaystävältään, joka kokeilikin sitä päälleen heti seuraavana aamuna. Tästä oli tietysti pakko ottaa kuva, sillä siitähän tulee loistava ensi vuoden joulukortti.

Saimme tähän talouteen yhteensä seitsemän suklaarasiaa. Ajattelin aattoähkyssä, että niitä on hieman liikaa, vaikka en ole vieläkään kyllästynyt suklaan syöntiin. En tiedä, miksi olin huolissani, koska kanssani elävä keksimonsteri veti jo kaikessa hiljaisuudessa rasiallisen peliluolassaan (luola ei muuten ole kovin kuvaava nimitys: siellä on pehmeä valo, sininen nukkamatto ja valkoinen lipasto).

Miehet näyttävät muuten aina samalta lukiessaan kirjaa! Ukkeli sai Mielensäpahoittajan joululahjaksi, ja minäkin sitä jo kurkistelin nauraen heti tokalla sivulla. Tämä lupaa hyvää jo mukavasti alkaneelle joululomalle. Sain itse lahjaksi "feministikirjan", mutta onneksi hyvin kevyen sellaisen. Paketeista kuoriutuivat myös mm. värityskirja ja todella tarpeeseen tulevat uudet kumisaappaat. Poikaystävältä saadut bluetooth-kuulokkeet olivat aika jymy-ylläri. Ne tulevat mullistamaan salitreenini tai ylipäätään lenkillä/bussissa musiikin kuuntelun, koska johtoja ei tarvita ja biisit pystyy vaihtamaan kuuloketta painamalla! 

Joulu alkaa kai monella olla ohi, mutta meillä on glögiä vielä kaapissa ja kerrankin esimerkiksi muovikuusi asunnossa. Pidän sitä tasan loppiaiseen asti ja annan jouluradion soida vielä hetken, koska muuten täällä on vähemmän tunnelmaa. Kuusessa on koristeita enemmän kuin monissa isommissa joulukuusissa, ja hintaakin sille kertyi lopulta enemmän kuin opiskelijabudjetti sallii... Rungon sai kympillä K-Raudasta, mutta koska se oli liian kivaa ollakseen totta, hankin 15 eurolla kolme joulupalloa siihen. Uusin oikeastaan pallot kokonaan, koska sininen ja hopea eivät olohuoneeseen sovi. Ja sitten keväällä mietin taas, miksei ole varaa ostella uusia kesämekkoja...
Yllä näkyy kuvia äidin saamista kristalleista ja Pekka-nallesta (äidin lapsuudenkaveri), joka illasti kanssamme oikeasti pöydän päässä! Isosisko vietti tämän joulun muualla, joten nalle mahtui kivasti pöytään. Se oli ainakin kohteliaasti hiljaa kun muut puhuivat. Olemme tehneet iltaisin todellisia herkkuleipiä ja ruissipsivirityksiä iltapalaksi, ja nytkin odotan pääseväni käsiksi homejuustoon. Täällä Pippanen ja porohousut, mukavaa illanjatkoa.

Ei kommentteja: