maanantai 19. joulukuuta 2016

TOP 5 ILMENTYMÄT TEHTÄVIEN ASIOIDEN LYKKÄÄMISESSÄ

Tässä on kyllä paiskittu hommiakin, mutta koska päätin marraskuussa, että nyt biletetään kun vielä keretään, niin olen myös juhlinut ja käynyt ulkomailla enemmän kuin aikataulut sallisivat. Töissäkin olen sentään parantanut suoritustani! Silti yksi asia on iskenyt sunnuntaisin, aamuisin, iltapäivinä ja silloin, kun olen tehnyt suursiivouksen. Se on vanha kunnon

prokrastinaatio:

viivyttely, aikaansaamattomuus, asioiden tekemättä jättäminen tai lykkääminen (suomisanakirja.fi)

Top 5

5. Sosiaalinen media. Jodel on kiva anonyymi avautumispaikka, jossa on eri kanavia esimerkiksi opinahjoille. Sieltä saa karmaa toimintansa mukaan, mikä ei ainakaan vähennä jodlauksen määrää. Olen onnistunut tosin välttämään Jodelia monta päivää, sillä se vie kännykän akun suitsait sukkelaan.

4. Suursiivous. Se oikein perinteinen, jossa alkaa myös pyyhkiä tapetista tahroja, jotka eivät ole edes ilmaantuneet meidän asuinaikanamme.

3. Babyshowerien järjestäminen. Kirjoitin ekstrapitkän ja informatiivisen tekstin Facebook-tapahtumaan, koska eihän kukaan muuten ymmärrä babyshowerien perimmäistä tarkoitusta. Tämän tein kirjastossa kesken tenttiin lukemisen, sillä asialla oli kova kiire. Ne kutsut ovat kuitenkin jo ensi vuoden puolella!

2. Kuskina oleminen lauantai-iltana. Lauantai-iltakin pitäisi käyttää osittain opiskeluun, jos tentti on maanantaina. Ajattelin kuitenkin, että pakkohan tässä on mennä hakemaan porukkaa satamasta ja suunnata toiseen kaupunkiin tupareihin. Miten ne muuten pääsevät paikasta toiseen? Tupareissa voi vaikka viipyäkin hetken kun ruokaakin on tarjolla, ja onhan se nyt hyvä nähdä ihmisiä välillä.


1. Siskon opiskelupaikkaan tutustuminen avoimet ovet -päivänä. Sinä päivänä, kun on oikein hurjasti asioita hoidettavana ja luettavaa myös, niin kyllähän sitä ehtii piipahtaa hammaslabrassa katsomassa, mitä siellä tehdään. Ja kun lähtöä tekiessäni sisko kysyy, haluanko tehdä oman jättikipsihampaan, siihen vastataan kyllä. Ainahan nyt yhden jättikipsihampaan ehtii tehdä.

Kandia pitäisi (tai kannattaisi) tehdä tällä viikolla omin päin ilman virallisia aikatauluja. Miten luulette sen onnistuvan? Ja mitäs erikoisia keinoja muilla on? Alla arkistojen aarre: "Come to uni, they said. It will be fun, they said."

Kun se hevonen ei viekään oikeasti mihinkään. Pippanen ratsailla luultavasti 90-luvun puolella.

2 kommenttia:

Mamuus kirjoitti...

Ai sille on noin hieno termikin olemassa :) Mä oon kans tosi hyvä lykkäämään asioita. Aattelin nyt ens vuoden alusta kokeilla, jos siitä ”valtavaksi hitiksi maailmalla nousseesta” bullet journalista ois jotain apua tässä mun aikaansaamattomuudessa :)

Ihana kuva pikku-Hellistä! Muistan hyvin ton haaveilevan katseen JA ton fleecen :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Vai haaveilevan! En tiedä mistä puhut. ;D Joo kuulemma toi fleece oli "niin ihana", mutta en tiiä oliko mulla vaihtoehtoja tuolloin.

Bullet journal lähtee käyntiin täälläkin. Ja ehkä vuosi 2017 on myös (kohtuuttoman) torkuttamisen loppu? ;)