keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tulevan kauhuromaanini mainosteksti

Tässä maailmassa on nykyään syytä pelätä yhtä sun toista esimerkiksi internetiä käyttäessään. Kaikkea vakoillaan, tallennetaan ja sinun kuvasi eivät todellakaan ole sinun, kun ne nettiin lataat. Älytelkkarimmekin saattaa ilmeisesti kuunnella juttujamme, mutta toivottavasti se ei sentään näe mitään... Jotkut voivat pelätä, että Pinterestin salaiset hääunelmataulut eivät olekaan salaisia, vaikka ne on sellaisiksi merkinnyt (mitään en myönnä). Toiset taas ovat huolissaan siitä, että selaimen kirjanmerkki "tylsät työjutut" kiinnostaakin tyttöystävää ja sieltä paljastuu jotain fetissijuttuja. 

Anonyymi bloggaaja pelkää jatkuvasti paljastavansa liikaa elämästään niin, että joku tuttu hoksaa hänet. Nämä eivät silti saa ihmisiä barrikadeille yksityisyytensä suojelemiseksi, eikä ketään määrittele ihmisenä se, kuinka paljon pelaa iltaisin Wowia. Aika paha on sen sijaan jo se, jos kaikki tietäisivät ketä kukakin stalkkaa Facebookissa. Tai kuinka paljon saa selville pelkästä auton rekisterinumerosta.

Mutta pahin kaikista synneistä, joka näyttää ihmisen todellisen luonnon, vakaumuksen ja mielipiteet. Se on vauva.fi-kommenttien ylä- ja alapeukutukset. Mieti, että koko elämäsi peukutukset vauvafoorumilla päätyisivät julkisuuteen. Siinä kalpenisi jo Kanervakin.

2 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Olipa hauska. Todelliset kauheimmat kauhukuvat joita ei edes tule ajatelleeksi. :D Mullakaa mitää salaisia hääunelmatauluja Pinterestissä, tietenkää. Shh.

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha, nimenomaan! ;)