torstai 30. heinäkuuta 2015

Valitse oma viikonloppustatuksesi!

Perjantai tulee, oletteko valmiita? Facebook muuttuu jatkuvasti, mutta viikonloppuisin ns. peruspäivityksiä tulee ihmisiltä vielä rutosti, koska silloin keksitään aina jotain spesiaalia. Kaikennäköiset hiipijät haluavat ilmoittaa muillekin, että vapaapäivät ovat käsillä. Kukaan muuhan ei sitä tiedä. Tästä voit valita oman viikonlopun teemasi ja kopioida sen FB-seinällesi, Twitteriin tai ihan mihin haluat. Tiedän, että Facebookista jauhaminen eri tyyppeineen alkaa olla passé, mutta sallikaa minun tehdä vielä tämä.

1. "Se ois sit perjantai." ÄLÄ PERKELEESSÄ.  
  
2. "Tänää bönthöö/pämppää/sokka irti!!" Sitten merkkaat ihmiset, tai kerrot juhlivasi kera ihanien ihmisten.

3.  "Jaahas, töissä menee tääkin viikonloppu... Mut sitten oliskin heti perään kolme vapaata!" Okei, eli tämän marttyyrin viikonloppu on eri aikaan kuin muiden tavisten, jotka tekevät ma-pe-vuoroa. Hurjaa.

4. "Kuskina tänään! Soitelkaa jos tarviitte kyytiä!" Wou. Siis vapaaehtoisesti?

5. "Kärsikää te muut huomenna krapulasta (tämä erityisesti juhannuksena, vappuna ym.), me lähdetään samoilemaan Utsjoelle pyörillä klo 4.30 aamulla! Huh kun elämä on ihanaa!" Turpa kiinni.

6. "Mitä porukka tekee tänää?" Eikö olisi hieman kiusallista, jos joku puolituttu tulisi kertomaan tekemisistään tähän päivitykseen, pyytäisi sinutkin mukaansa, etkä haluaisi lähteä? Ihan väkisinkö haluat antaa julkiset pakit jollekulle?
Itse taidan mennä tänä perjantaina tuolla 5. kohdalla sillä erotuksella, että lähden hieman lähemmäs kuin Utsjoelle ja mitä todennäköisimmin mustikkaan. Alhaalla kuvissa näette kesäpöksyni, joita olen käyttänyt kesäteatterissa, puistossa, kaupungilla ja kotona. Muualla olen tuskin käynytkään. Sinänsä noloa, että siskoni ja äitini omistavat samanlaiset housut.


2 kommenttia:

Mamuus kirjoitti...

Argh, eniten ärsyttää toi kera-sanan käyttö! Eikö ihmiset tajua, että sitä käytetään vain ruokasanaston yhteydessä?!

Ja noi leopardipöksyt - huikein löytö ikinä! <3

Helli Pippanen kirjoitti...

Näin on, ja muutenkin se että se "kera" korvaa saman tien ihan kaikki kanssa-sanan käytöt. Ei itellä tulis mieleen aina sanoa että "äidin kera kauppaan", eihän se kuulosta normaalilta?! :D