keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Miksi en pysty katsomaan Gleetä

 Glee ei kai tule tällä hetkellä telkkarista. Yritin soveltaa leikilläni jotain high school -draamaa yliopistomaailmaan (ei muuten onnistunut), joten siitä tuli mieleeni tuo pirteä koko perheen sarja. Katsoin sitä itsekin joskus, joten ymmärrän, miksi jotkut pitävät sarjasta. Jotkut eivät pysty katsomaan Salkkareita ylitsevuotavan myötähäpeän vuoksi. Samoista syistä en pysty enää seuraamaan Gleetä.
  • Glee-kuoron jäsenet ovat kaikki kuumimpia mitä markkinoilta löytyy, mutta sarjassa heitä käsitellään jotenkin outoina nörtteinä. Eniten kiusattu, heppapaitoja käyttävä typykkä sattuu olemaan täydellisen näköinen ja loistava laulaja.
  • En ole koskaan nähnyt heteromiesten hinkuvan noin lujaa futisjoukkueesta kuoroon.
  • Koulun pojat eivät käytä koulun tyttöjä hyväkseen, vähättele näitä tai välttele tunteista puhumista. He laulavat tunteistaan. Mikäs taikametsä Jenkeistä on tullut?
  • Jotenkin perverssiä, että sweet 16 -sarjan näyttelijät lähentelevät kaikki kolmeakymmentä vuotta. Tämä ongelma on tosin muissakin sarjoissa.
  • Pyörätuolipoika on tietenkin erityisen viisas, kiltti, huomaavainen ja lahjakas. Eihän liikuntarajoitteiselle ihmiselle voi laittaa muuta kuin sädekehän pään ympärille.
  • Onneksi se sentään pitää paikkansa, että ulkopuoliset/syrjityt nuoret pitävät kovinta meteliä koulussa järjestämällä "omalaatuisia" esityksiä ja flashmobeja kailottaen kurjimpia tuntemuksiaan pitkin käytäviä. Jep.

Ei kommentteja: