lauantai 11. lokakuuta 2014

Faktaa pöytään!

Vintagella haastoi minut tähän jo hyvän aikaa sitten. :) Eiköhän viikonlopun ratoksi listata pari juttua, joita ette minusta varmaan tiedä!

1. En halua valittaa, mutta lihon nykyään todella helposti. Tekee elämästä hiukan haastavampaa - tai sitten ei, höhö.

2. Minulla on ollut ala-asteelta asti pakkomielle laskea kirjaimet tv-sarjojen tekstityksistä, mainoksista, tienviitoista... Siis "lasken", eli tavutan sanat niin että jokaisella kirjaimella on pari. Toiminta on niin automaattista ja nopeaa, etten ikinä tajua mainita siitä kellekään.
3. Otan feng shuin melko vakavasti.
4. Rakastan auringonnousuja, vuoden ympäri. :) Ehkä siksikin olen enemmän aamuihminen.
5. Pelkään ahtaita paikkoja ja sitä, että kotitalooni syttyy tulipalo. Muuttaessani ostin ensimmäisten asioiden joukossa sammutuspeitteen ja tietysti palovaroittimen.


6. Luotan sanontaan "kärsimysten kautta voittoon". Pitkäaikaiset projektit ovat toisinaan tervetulleita, eikä kaiken kuulu tapahtua sormia napsauttamalla. Mielestäni on normaalia, että hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi on oltava kärsivällinen. (Tämä ei aina koske esim. ryhmätöitä, joista ei saa arvosanaa.)
7. Minulle on vasta lähivuosina kehittynyt pieni punastumisongelma. Saatan punastua ihan vain siitä, että puhun odottamattomasti monelle ihmiselle. Kolmekin ihmistä voi riittää. Joskus nolostuessa, mutta kerran jopa silloin, kun kerroin uudesta ukkelistani koulussa. Yritän päästä siitä eroon, koska haluaisin joskus esiintyä ilman paloautonaamaa. Typerää siitä tekee juurikin se, että punastuminen tulee yllättävissä tilanteissa, jotka eivät oikeasti ole mielestäni kiusallisia.
8. Teen lukuisista asioista top3 tai top5 -listoja. Pieni elämäntehtäväni on koota henkilökohtainen top 5 maailman parhaista biiseistä. Pieni homma, kun musiikkia on niin paljon!


9. Nautiskelu on minulle peittojen alla loikoilua aamuisin, syömistä ja kesäisin auringossa makaamista kirja/lehti kädessä. Muun muassa.
10. Saattaa olla, että olen äskettäin lievästi koukuttunut Minecraft-peliin. Onneksi en voi pelata sitä kotona, mutta ainakin tiedän miten vietän joululomani.
11. Pidän kaikenlaisista tuoksuista aina hajuvesistä puhtaaseen pyykkiin. Monet tuoksut tuovat mieleen kokonaisia aikakausia elämässäni. Aika siistiä, mutta joskus myös ärsyttävää.
 


Kysymykset, jotka sain:

1. Kuka on esikuvasi? Äiti ja Beyoncé tulevat ensimmäisenä mieleen. :D Paha kysymys, kun ei keksi välttämättä kaikkia tähän hätään. Ihmiset, joita ihailen noin muuten, ovat taas hiukan eri asia.
 2. Miten blogisi nimi syntyi? Koska ideani olivat tyyliä "Cookie Monster", päätin luottaa vanhaan hyvään ja pölliä äitini idean. Cookie Monsterille mulla oli jo bannerikin suunniteltuna: olisin seissyt supersankaripuvussa jättikeksin edessä ja osoittanut suoraan sinuun. Kuulitte sen ensimmäisenä minulta!
3. Mitä kirjaa suosittelisit? Lemmikkikaupan tytöt, sekä Pasan ja Atpon vitutuskirjat. Älkää kysykö, miten kehtaan edes laittaa nuo samaan lauseeseen.
4. Mikä on lempikaupunkisi? Turku (daa), mutta pidän kovasti myös Brightonista ja Tukholmasta. Kunhan matkustelen enemmän, tämä voi tietysti muuttua.
5. Bravuuriruokasi? Vastaan purkkihernari.
6. Minkä haaveen olet toteuttanut? Kaikki laulaminen, yliopistoon pääsy, omassa luukussa asuminen.
7. Mikä haave on vielä toteuttamatta? Matka Karibianmerelle ynnä muut matkaunelmat, ja omakotitalo.

8. Suola vai sokeri? Suola
9. Millaiset ovat lempikenkäsi? Mustat korkkarit, joissa on jopa mukava kävellä. Simppelit ja kauniit, sopivat lähes kaiken kanssa.
10. Saatko kielen rullalle? Saan!
11. Mikä sai sinut hymyilemään viimeksi? Kun keskustelin whatsappissa perheen kanssa. That's right, äitikin on siirtynyt 2010-luvulle puhelimineen. Tajusin myös juuri, miltä meikäläisen lauantai-ilta nyt kuulostaa.


Ps. Huomasitte ehkä, kuinka innoissani haastan muita bloggaajia tähän. Television vika, sieltä tulee Moderni perhe.

Ei kommentteja: