maanantai 14. heinäkuuta 2014

Showroom!

Olin keskiviikkona Showroomin järjestämissä blogibileissä. Matkalla sinne keksin, millä tavalla Saunabeltin voi korvata.

Tekonahkashortseilla.


Otin bestikseni mukaan ja lampsimme klubille. En ole ennen käynyt Showroomissa mutta se on kyllä hienoin Turun baareista, joissa mä olen käynyt. Itse en voinut päästellä täysillä höyryjä koska minun piti olla seuraavana aamuna seitsemältä töissä, mutta kumosin toki Ufo Shotin jos toisenkin kolmen tunnin aikana! Harva bloggari kai joutui seuraavana aamuna polkemaan peltiä litteäksi krapulahiestä märkänä tehtaassa, kun joku on tehnyt kokonaisen sarjan surkeaa tuotantoa.

Kolme tuntia ehdin höpistä ainakin Riikan, Jennan ja Marin kanssa. Oli kivaa nähdä ihmisiä, joiden blogeihin on aina silloin tällöin törmäillytkin. Mari auttoi mua myös käyttämään kameraani paremmin, ja olen tosiaan viime päivinä huomannut, että eihän se olekaan kovin vaikeaa. :D Napsin nannoja, shotteja ja skumppaa, ja tietysti siinä puolenyön jälkeen aloin väsyä. Esiintyjä Kodols saa multa hyvät pisteet. En ole koskaan kuullutkaan noista tyypeistä mutta ne vetivät hyvin. DJ oli myös sen verran liekeissä että tuollaista katselisi mielellään useamminkin.

Mulla ei oikeasti ole valittamista noista pippaloista, paitsi se että olisin halunnut viipyä pidempään. Tietysti oli outoa, että kukaan "randomi" ei tullut meille juttelemaan, vaikka odotimme sinne myös paljon lukijoita. Ehkä asetelma oli siitä huono, että harva kykenee kynnelle muulloin kuin viikonloppuisin. Haluaisin silti näitä lisää! Oli myös aika siistiä, että joku kaataa mulle skumppaa ilmaiseksi keskellä viikkoa. Kiitos Minnalle hyvästä emännöinnistä. :)

Luin muiden blogeista ennen näitä juhlia kommentteja anonyymeiltä, joiden mielestä noihin tapahtumiin mennään vain ilmaisen viinan perässä ja sitten saa jotain krääsää vielä kaupan päälle. Että se on vain kuulemma itsekästä. No totta hemmetissä otan esim. Cutrinin tuotepaketteja vastaan kun sellainen kouraani lyödään. Ei siellä silti olla mitenkään asenteella, että me makaamme silkkisillä tyynyillä muita ylempänä ja silittelemme kissojamme ja joku öljytty äijä ruokkii minua viinirypäleillä. Ihan tässä halusin verkostoitua, kerrankin. Bileet kuin bileet. Jos jotkut ovatkin tylsiä ja kiertävät kaikki kissanristiäiset ilman hauskanpitoa ja jotenkin "pakosta", se on heidän (yöunien) menetyksensä. Mulla oli tuolla ihan hauskaa, enkä varmaan kirjoittaisi koko tapahtumasta jos se olisi mielestäni ollut tylsää. 

Saimme tosiaan goodiebagit, josta löytyi kamaa Cloettalta (nannat syöty jo), Cutrinilta, Lolly Puffilta, Leaderilta ja Invisibobblelta. Olen tämän viikon muuten työttömänä surkean työsopimuksen takia, joten juttua pitäisi riittää!

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Jee oli siistiä tavata! Uudestaan joku kerta joskus jossain! Ja hienoa, jos niistä pikaopeista oli jotain hyötyä :) Mietin jälkeen päin pitäisköhän oikeen kirjottaa joku manuaalin käyttöopas omaan blogiin :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Niin oli, seuraavaa kertaa odotellessa! :) Ja tee ihmeessä se käyttöopas, täällä ainakin yksi joka edelleen tarvitsee vähän kehitystä. :D

Mari kirjoitti...

Kai oot muistanu vaihtaa sen ISOn takasin johonkin 400 tietämille, jos kuvaat valosalla kelillä :) Ulkona voi olla vieläkin vähemmän (100-200). Siellä baaris se piti virittää yli tonniin, kun oli niin pimeää.

Reetta Ekström kirjoitti...

Helli Pippanen kirjoitti...

Aivan joo, muistin sen pari päivää bileiden jälkeen kun avasin kameran ja oli aiikas valoisa ruutu :D Koitan tosiaan asetella sitä aina olosuhteiden mukaan tästä lähtien :)