torstai 3. heinäkuuta 2014

One Big Happy Luomumansikka

Ostin eilen mansikoita, ja litran kopasta jäi jäljelle aika reilusti. Niinpä pistin niitä tänä aamuna puuron joukkoon mehukeiton mukana. Mikä Instagram-aamupala! Puuro maistuikin moninkertaisesti paremmalle. Pistin niitä myös rahkan joukkoon ja vedin niitä suoraan purkista. Ai että mikä maku! Siinä on kasa aitoja marjoja. Ai että olen nyt yhtä luonnon kanssa, superruokaa supernaiselle. Nyt ollaan luomua, mun pitää ostaa näitä joka päivä ja sitten vielä herneitä. Paskat minä hinnasta! Sitten olen kotimaisen kannattaja, raakaruokailija ja sitten suolistoni saa sitä oikeaa kasvimaan kuitua! Ah, rakastan itseäni, rakastan luontoa. Olen kasvishippi. Terveelliset valinna, terve keho hei.


Niin, nuo cashewitkin ovat superhyviä, hyvää rasvaa hei. Saantisuositus on kuulemma kourallinen päivässä. Mun mielitekoni kyllä häviävät vasta, kun olen vetänyt noita kuusi kourallista peräjälkeen.

Ja viikonloppuna haluan kyllä El Maco -aterian. Maistoin sellaista viikko sitten ensimmäisen kerran, enkä halua ostaa enää mitään muuta Mäkkäristä.

2 kommenttia:

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Mansikat ja cashew-pähkinät, mmm :) Molemmat maistuu. El maco on muuten vielä parempaa ruisversiona.

Helli Pippanen kirjoitti...

Enpä ole tullut muuten edes ajatelleeksi että aterian saa sellaisenakin. Kuulostaa liian terveelliseltä ;D Kaipa sitä voisi ensi kerralla kokeilla!