maanantai 21. huhtikuuta 2014

Teini-Pippanen kuvina

Onhan tämä hieman noloa, että kun kevätaurinko lämmittää ja antaisi valoa kuviini, niin niitä ei tulekaan napsittua juuri ollenkaan. Ja kun luonnostekstejä odottelee se 12 kappaletta Bloggerissa, eikä yksikään niistä ole vielä nähnyt päivänvaloa. Suonette siis anteeksi pienen taukoni, sanotaan sitä vaikka luovaksi sellaiseksi. Myönnän että olen laistanut sekä liikunnasta että pääsykokeisiin lukemisesta viime päivinä. Ryypätä jaksoin, yllätys. Huomenna otan itseäni taas niskasta kiinni, mutta toivotaan ettei tuo lukutauko kovin pahasti verota koemenestystäni...


 Koska kuvia ei oikein vielä ole kertynyt ja nostalgia on toinen nimeni, ajattelin pistää tänne vanhoja otoksia. Selasin niitä läppäriltäni ennen pääsiäistä, ja vaikka ne eivät loista erikoisuudellaan niin ne ovat edes näyttäneet keskenään erilaisilta, ja mulla on ollut hirveä into tehdä kaikkea. Ei tässä ihan kalkkiksia vielä olla, joten ei kai auta kuin tehdä oikein kalenteriin tilaa (eli nostaa peppu reippaasti ylös tuolista) ja lähteä kuvailemaan. "Vanhat kuvat" tarkoittanee tässä teini-iän selfie-maratonia, mutta koska naamaani ei ole viime postauksissa näkynyt, niin tuijottakaa nyt senkin edestä.


Haluaisin tehdä postausta liittyen turismiin (huumoritasolla pysytellään kyllä tässäkin aiheessa), miehiin, itseeni, introverttiyteen, uusiin hiuksiini, pomoihin ja kaikenlaisiin kutkuttaviin ilmiöihin. Pohjaa on näille kaikille luotu väsyneinä arki-iltoina, mutta en halua julkaista koko ajan tekstiä ilman kuvia. Tulitusta siis kuitenkin tulossa. :)

2 kommenttia:

Shannon kirjoitti...

Virkistävä toi peltokuva :D Vaikka kuinka yrittäis suhtautua hyvällä asenteella talveen, niin ei se kyllä ole mitään kesäsempiin kuukausiin verrattuna.

Helli Pippanen kirjoitti...

Hihii, no se on kyllä ihan totta :)