perjantai 25. huhtikuuta 2014

NÄIN KÄSITTELET POMOASI

Yritän tässä päästä paratiisiin eli kesätöihin paikkaan, jossa tunnen olevani eniten kotona kaikista menneistä työpaikoistani. Paratiisi tai meluhelvetti, miten vain. Pommittelen pomoani pikkuhiljaa, vaikka olen soittanut firmaan ensimmäisen kerran jo helmikuussa. Jos naiselle lähettää tekstiviestin että "soitan sinulle takaisin", käsitän sen niin että hän soittaa pian takaisin. Erilaisia lähestymistapoja:
  
Kuin hieman ahdistava deitti:
Jos soittoa ei ole kuulunut koko päivänä niin kuin omassa tapauksessani kävi, laita vain viestiä: "Hei, lupasit soittaa. Missä meet? Ootko salilla? Mä voin kyllä tulla sinnekin juttelemaan. Saanko niitä töitä? Jos sua ei kiinnosta niin sano se suoraan. Sika!"

 Kuin psykopaatti:
Lähetä pomollesi viesti uhkailevaan sävyyn. Sillä saa hänen huomionsa, mutta työpaikan saannista ei ole varmuutta. "Jos et soita mulle ja anna duunia, tuun paskomaan sun auton konepellille. Ja mä muuten tiedän missä sä asut." Jos asut lähellä työpaikkaasi, voit aina marssia sisään pomon puheille ja järjestää kohtauksen. Itkeminen ei voi koskaan tehdä tilanteesta huonompaa.

Kuin olisit hänen pomonsa:
Kerro hänelle kuinka kehnosti kesärekrytoinnit ovat jäljessä. Homma pitäisi saada ennen toukokuuta kasaan. "Lähetä raportti minulle iltaan mennessä. Tuolla tavalla jaarittelemalla ei tietääkseni kukaan ole ylennyksiä saanut. Sovitaan sopimuksen allekirjoittamisesta myöhemmin."

4 kommenttia:

Vintagella kirjoitti...

Haha, mä kannatan tota kolmatta vaihtoehtoa. Deadline, deadline!!

Mulla on sulle haaste mun blogissa, mutta siinä ei ole deadlinea. :)

Lotta kirjoitti...

:D:DD pakko kokeilla

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha, nimenomaan!

Uu kivaa, tartun haasteeseen pikimmiten. :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Näillä pääsee varmasti uransa huipulle :D