lauantai 5. lokakuuta 2013

BRUNSSI JA PÄIVÄN ASU

Ensin syvimmät pahoitteluni siitä etten ole viikkoon taiteillut teille mitään. Vaikka se onkin "vain" viikko enkä yleensäkään postaile kolme kertaa viikossa, niin tämä tauko tuntuu jostain syystä ikuisuudelta. Viikko meni nopeasti, töissä oli tosi mukavaa ja olen kuntoillut jonkun verran. Olen saanut siihen uutta puhtia, ja ensi viikolla siihen on aikaakin rutkasti! Toinen pahoitteluni koskee tuota tylsää otsikkoa, joka tuntuu minulle kovin vieraalta ja ällöttävältä - en keksinyt muutakaan tähän hätään. :D Mutta nyt asiaan, ja asuun.

Ylipolvensaappaat Kookengästä, laukku H&M, neule One Way! Neule on kauan himoittu sekä My Little Ponyn värinen, joten voitte ymmärtää kuumotukseni sitä kohtaan.

 Päätin pitää blogini lukijabrunssin Aboa Vetuksen Aula Cafessa, mutta vain yksi myönsi tunnistavansa minut paikan päällä. Hän oli kovasti koittanut matkia naamavärkkiäni ja näytti kasvonpiirteiltään ihan minulta. Keskustelumme edetessä tuli puhetta isästäni, ja kävi ilmi että meillä on sama isä! Juttu kulki oikein mukavasti, mutta sitten tämä naikkonen jäi vielä brunssin jälkeenkin roikkumaan minussa ja vaati saada ottaa minusta valokuvia. Annoin, koska minulla ei ollut omaa kameraa mukana. Loistava kamera muuten, harmi vain että tämä blogi pilasi kuvien laatua hieman. Why oh why!

Brunssilla oli todellakin hipsteriä porukkaa, vaikka he siis näyttivät ihan kivalta kaikki. Mutta kyllä sen nyt huomasi ettei nyt oltu Blankossa vaan nimenomaan Aula Cafessa: bongasin hipsterilasit, lakerikengät, maantienharmaita hiuksia, pipoja, rastat sekä vihreitä villatakkeja. Tai en tiedä onko tuo vain trendikästä, hippiä vai mitä se on. Ruoka oli hyvää, ja yksi tarjoilijoista teki selvästi kiharoita illaksi koska hänellä oli hiukset rullina päässä. Melko rohkeaa! Virallisestihan tuo on jazz-brunssi, koska siellä soi kiva musiikki. Miinusta annan kuitenkin metelistä, koska en meinannut ensin edes kuulla musiikkia. Mutta vaikka tuo brunsseilu tuntuu joskus turhalta ja lähinnä kalliilta aamupalalta noin teoriassa, niin joskus se on mukava ja hidas tapa aloittaa vapaapäivä. :)

Meikäläisellä on nyt syksyshoppailut tehty ja seuraavaksi keskitytään viettämään vielä neljä viikkoa ilman tippaakaan alkoholia. En häviä vetoa työkavereille, en varmasti!

4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Ihanat saappaat :). Tykkäätkö paljonkii käyttää noit ylipolvensaappaita? Toivottavasti tulis näistä lisää asupostauksia.

Helli Pippanen kirjoitti...

Jee, kivaa että joku muukin tykkää ylipolvensaappaista! Itse asiassa oon tosi tykästynyt niihin, älyttömän mukavat ja lämpimät jalassa ja noh, ihan ulkonäkönsäkin takia. :D Koitan parhaani mukaan soveltaa buutseja asuun kuin asuun, joten lisää asukuvia tulossa mahdollisimman pian. :)

Janica kirjoitti...

Sama täällä. Tiedä mikä niissä on. Tuntuu kivoilta jalassa ja lämmittää kivasti ku pitkät varret. Voi vaikka rypee polvilleen niin ei mee sukkikset / farkut rikki :D. Heh. No mutta kiva ku tykkäät. En siis ole ainoa. Kyllähän meitä täältä suomesta löytyy. Ite ostin samantyyliset pari vuotta sitte, mutta alkaa olemaan loppu kuluneet niin mietin jos vaikka tuollaiset jostain vielä hankkisin :).

Helli Pippanen kirjoitti...

Jep, luulin että valtaosa ei lämpenisi noille mutta itse kun hain nuo Kookengästä, niin ne olivat viimeinen pari! Pikapikaa vaan hankkimaan. ;)