lauantai 28. syyskuuta 2013

VAIHTOEHTOBLOGIT

Sekä suosituilla että noubadeilla bloggaajilla saattaa olla parikin eri blogia nimensä alla. Arvostan tietysti sitä että joku jaksaa oikeasti kolmeenkin eri osoitteeseen kirjoitella elämästään eri näkökulmista. Toisaalta aiheet ns. spin off -blogeissa ovat usein samoja: urheilua, kokonaan valokuvausta tai vaikka ruokablogi. Mulle ei oikein sopinut mikään näistä erikseen koska juttu loppuisi saman tien toisen sivuni puolella. Valokuvausblogissa taas pitäisi oikeasti keskittyä pelkkiin kuviin, mutta oma turpavärkkini ja nakkisormeni eivät pysyisi erossa tekstin kirjoittamisesta. Aloinkin ajatella muita vaihtoehtoja.

#MÄKEKSINNÄMÄENSINHORO

Voisin kehittää rinnalleni alter ego -blogin, joka syöksee tulta suustaan joka kerta kun minä olen avannut omani. Hän olisi kunnon piikki lihassa, jolta ei jäisi pienikään vika huomaamatta: haukkuisi ulkonäköni, kirjoitukseni, mielipiteeni ja siinä samassa mutsinikin. Itserakkailta mielensäpahoittajilta tämä ei ehkä onnistuisi, mutta meikäläinen voisi antaa näin "kritiikkiä" itselleen. Sen nimi voisi olla vaikka dissaajanliekit.blogspot.com. Sitten pian unohtaisin että olen itse se joka minua haukkuu, ja alkaisin heitellä kommenteissa takaisin kunnianloukkaussyytteitä ja uhkailla oikeusjutulla.

 Voisin aloittaa myös blogin, jossa kerron anonyymisti elämästäni ilman mitään esteitä. Raotan vessassakäyntiäni, intiimialueen ongelmia, parisuhdeongelmia, itsetunto-ongelmia, haukun työkaverit siinä samassa... Ja sitten pienen ajan päästä olisi hauskaa huomata, että hitto se blogi on Helli Pippasen profiilin alla. Hups.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Olet paras lauantai-illan piristäjä...

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha, hyvä jos kelpaa! :D