perjantai 18. tammikuuta 2013

Pikkumusta ja huulipuna

Mulle on tapahtunut huimasti muotiasioita tällä viikolla.


Ensinnäkin minäkin pääsen sanomaan, että postiluukusta tipahti upouusi mekko. Olin aamulla kovin puolipukeisena dataamassa, kun kuulin että postinjakaja vekslaa luukulla. Tajusin, että sieltä se Nellyn mekkolähetys nyt tulee. Tuijotin eteiseen, ja henkeäni pidättäen toivoin että postimies saisi sen mekon tungettua luukusta sisään. Pikkareissa ja yöpaidassa ei olisi kiva rynnätä avaamaan ovea. Lopultakin kovan änkeämisen jälkeen paketti tippui lattialle. En kiljunut niin kuin Zalandon mainoksessa kiljutaan, mutta aika lähellä se oli, kun kokeilin mekkoa päälleni. Sain täydellisen, istuvan ja sopivasti peittävän pikkumustan. Ei sitä ollakaan metsästetty kuin puoli vuotta. Esittelen sen sitten parin viikon päästä, kun lähden bailaamaan.


Toinen asia: ostin huulipunan Kicksistä, koska olin saanut joululahjaksi lahjakortin sinne. Ostinpa sitten silmänympärysvoiteenkin. En ole koskaan maksanut mistään niin pienestä putelista neljääkymppiä, mutta supermukava myyjä vakuutti että se kannattaa. Katsotaan sitten parin kuukauden päästä, josko nämä väsyneet silmät olisivat muuttuneet vähän pirteämmiksi!


Meille tulee huomenna vauva lainaan. Hän on täällä noin vuorokauden, joten en taida ehtiä salille tai minnekään, koska hän on enimmäkseen minun vastuullani eikä avokin. Tunnemme toisemme onneksi jo aika hyvin, joten suurempia ongelmia ei pitäisi tulla!

Ei kommentteja: