lauantai 31. joulukuuta 2016

Parhaat palat vuodelta 2016

En ala kirjoittaa tähän niiden julkisuudenhenkilöiden nimiä, jotka menehtyivät tänä vuonna. Myönnän kyllä, että alkaa ihmetyttää tuollainen meininki. Keskityn muistelemaan erästäkin vielä onneksi elävää suomalaisen tv-historian tähteä. Vuosi 2016 nimittäin alkoi Riitta Väisäsen ylipitkällä puheella Kultaisessa Venlassa. Minusta se oli tosi virkistävää, enkä ollut ainoa. Kirjoitin show'sta ylimääräisen postauksenkin, mutta se nyt oli ihan tylsä. Pari päämäärätöntä tekstiä löysin muutenkin täältä, joten voisin ehkä siistiä blogia muutaman postauksen poistamalla...

Keväällä oli paljon juhlintaa, ja moni muukin muistaa ne ajat mukavan kuplivina ja naurunäyteisinä. Trivial Perseet vapun aloittajana, perinteiset vappusitsit... Synttäreitä sekä vuosijuhlat ja silliaamiainen.Tuli kesä, kärpäset ja Raum. Se kaupunki voi tehdä vaikutuksen jo alle vuorokaudessakin.
Rauman keikka sai minut vapautumaan siinä määrin, että lähdin Elsan kanssa myös Kreikkaan. Taitaa olla jo turvallista nimittää reissua ikimuistoiseksi. Ikimuistoinen matkakohde oli myös Edinburgh, 

Kesällä löysin myös Snapchatin, josta jaksoin innostua ehkä kuukauden ajan sillä seurauksella, että Meetvurstin puhelimessa oli kymmeniä faceswap- ja muita filtterikuvia. Minun puhelimellanihan sitä ei saanut tehtyä. Ja olen Snapissa pelkkä Pippane, joka kuulemma kuulostaa suomenruotsalaisen korvaan hyvin rivolta. Siksi käyn pientä kriisiä koko nimen kanssa. En ole käyttänyt sovellusta varmaan kuukauteen, mutta nyt voisin ladata sen taas UUTEEN PUHELIMEENI. Kyllä, minä olen taas tavoitettavissa monella kanavalla samaan aikaan, sillä Meetvurstimies osti Honorin joululahjaksi. "Ei olis tarvinnu", no tavallaan olis koska vanhassa puhelimessa oli jo kaksi kraapua näytössä, eikä siihen mahtunut kuin kaksi suurempaa sovellusta kerrallaan. Huoh. Joten tänään on kyllä selfietime ihan vain siksi, että pystyn eikä kamera jumita montaa sekuntia!
Virkistävää uutta vuotta kaikille! Tänä vuonna kaikki oli mahdollista (paitsi lauluesiintymiseni Portissa), mutta maailmalla tapahtuneista mullistuksista huolimatta meidän on mentävä eteenpäin hyvässä hengessä. Kippis!

PS. Jos osa tekstistä näkyy oranssina, en tiedä mitä tapahtuu. :D En jaksa taistella asian kanssa enää. Olkoon se uuden vuoden kunniaksi.

Ei kommentteja: