maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mustaa nahkaa olohuoneessa

Mitä ottaisin mukaan asunnosta, jos syttyisi tulipalo ja siinä olisi aikaa ajatella? Valokuva-albumin ja läppärin lisäksi pelastaisin uuden sohvamme. Heittäisin sen yhdellä kädellä parvekkeelta jollekin, koska se on parasta mitä olohuoneesta nyt löytyy. Sopivan pehmeä, mutta niin ryhdikäs että ympärille ei paljon muuta tarvita. Toki sen majesteettiselle selkänojalle voi asettaa valkoisen torkkupeiton ilmettä kesyttämään. Myös oranssit tyynyt toimivat kivana kontrastina. Tämä ei pienistä juhlista/krapulapäivän makoiluista mene lyttyyn vaan palvelee toivottavasti vuosia yhtä rypyttömänä. Ja mikä ero Ikean Ektorpiin (se sai uuden kodin) - ne rypyt ja kulumat eivät edes haittaa tässä yksilössä. Sitähän kutsutaan vain ajan patinaksi.

Kompromissejahan pitää tehdä, joten siksikin päädyimme mustaan. Minä en välttämättä halunnut helpointa valkoista sisustusta (vaikka kieltämättä se olisi sopinut vaalean lattian kanssa tosi raikkaasti), ja poikaystävä halusi jotain miehekkäämpää. Yksi suuri "kompromissi" makaa kyllä olohuoneen nurkassa, nimittäin lennonjohtoasemalta näyttävän tietokonekeskuksen tuoli. Se todella on suunniteltu tuntikausien pelaamiseen eikä johonkin aamupäiväiseen vauvafoorumisurffailuun. Tuoli ei siis ole kovin kuvauksellinen, mutta olkoon siinä vielä - minä saan säätää kuitenkin täällä lähes kaiken muun.
En olisi uskonut, että olisimme taulujen suhteen saumattoman samaa mieltä. Kumpikin valitsi oranssinsävyisen taulun netistä, vaikka oranssi oli alunperin minun toiveeni. Mutta ne miellyttävät kumpaakin. Ukkeli valitsi vielä kukkataulun - HAH! Tauluja ei tule enempää, ettei ala mennä sekaiseksi.

 Älkää edes kysykö vaatekaapeista. Olin ajatellut, että puolittaisimme sekä henkariosion että hyllyt, mutta mites kävikään: vaatteeni vievät kaapeista tilaa kolme neljäsosaa... Vien kirpparille kyllä osan niistä, koska en todellakaan käytä kaikkia! Kaikkea suoraansanottuna paskaa lensi myös suoraan roskikseen, jessusmaaria mitä kaikkea olen kantanut mukanani tähän asti... Pikkuhiljaa täällä asetutaan!

2 kommenttia:

Sinijohanna kirjoitti...

I ha na sohva! Ja I HA NAT tyynyt ja sit viel I HA NA matto. <3_<3

Helli Pippanen kirjoitti...

Hihiii <3 Hyvä että miellyttää muidenki silmää. :) Vähän hassua laittaa tämmösiä kuvia, ku ennen itelläki oli kaikki valkosta. :D