maanantai 16. maaliskuuta 2015

Halloween 2008

Eipä tässä muuta kuin pieniä kuulumisia. Vanhemmat kävivät meillä lauantaina, ja siinä turistessa äidin kanssa tuli pieni ylläri ilmi. Äiti oli sairaslomalla muutaman päivän, joten hänellä oli ollut aikaa katsella koneelta kaikkia vanhoja kuvia. Ei pelkästään koko perheen lomakuvia, vaan myös minun, silloin 17-vuotiaan tyttärensä halloweenbileiden kuvia. Äidin ilme oli kyllä melkoisen venähtänyt, kun hän kertoi näkemästään! Siinä me tuijotimme toisiamme suut ammollaan. 

Ei siinä muuten mitään, mutta ne olivat the halloweenit. Me juhlimme n. 8-henkisellä porukalla soluyksiössä, lattialla maaten/kierien/laulaen. Olin pukeutunut remontti-Reiskaksi, ja minulle oli piirretty parta ja viikset. Hiukset näyttävät kuvissa siltä kuin ne olisivat rastoittuneet kevyesti päältä. Niissä kuvissa on miehiä, jotka ovat pukeutuneet naisiksi ja meikanneet melko reippaalla kädellä. Kuvakulmat ovat paikoin kyseenalaisia. On Tarzanin Janea ja kauhuleffan Samaraa. Sellainen sexypupu-halloween ei todellakaan ollut meidän juttu, ja lattiakin oli melko pulsutyylisessä kunnossa kuvien taustalla... Jos ilmeeni ovat selvinpäinkin joskus näkemisen arvoisia, niin voitte vain kuvitella miltä näytän noissa otoksissa. Äiti käski tulla kopioimaan niitä joku päivä omalle koneelleni. En tiedä, haluaako hän säilyttää moisia kultaisia muistoja itsellään.

Toivottavasti äiti ei katsonut videoitakin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jihaa! Toi halloween-albumi oli melkoinen sattuma. En oo kattonu videoita... enkä muutenkaan aikonut tirkistellä. Klikkasin melkoisesta kuvamateriaalista sattumoisin varmaan siitä parhaasta päästä;) Onneksi on elämä! Onneksi meidän nuoruuden bileitä ei ole kuvattu! Nyt pupupukua seuraavaks päälle...Aurinkoa päivääs! MoMa

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, kyllä naurava kulkuri on vanhemmallaki iällä osannu! :)

t. peikko sieltä samoista bileistä

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha, niinpä äiti! Ei hätää hei, katsottavaks ne on tarkotettu silti. :D Peikkokin tietää, että tämmönen meininki on osin äidiltä periytyny!

Anonyymi kirjoitti...

Millanen asunto tilanne turussa on? Ilmeisesti syksyisin vaikee saada opiskelija-asuntoa? Tiiätkö noista alueista, että mihin kannattaa hakea? Jostain luin että yo kylässä ois vaihtareiden tuomia luteita ja mitä näitä nyt on, ei hirveesti innostais. Millonkohan opiskelijakämppää saa alkaa hakemaan?

Helli Pippanen kirjoitti...

Hmm! Itse en asu opiskelija-asunnossa, mutta tosi moni kaveri asuu juurikin Yo-kylässä. Luteita siellä taisi olla kolmisen vuotta sitten(?), mutta ne on varmasti sieltä hävitetty. :D Siistejä asuntoja siellä on ja edullisia, mutta jos talojen karumpi ulkonäkö häiritsee, niin sitten suosittelen hakemaan vaikka Yo-taloihin. Ne sijaitsevat ihan Yliopistonmäen juurella ja ovat juuri remontoituja (paitsi A-talo, sitä en suosittele).

Mä olen käsittänyt, että asuntoja saa alkaa hakea jo keväällä. Jonoon vaan! :) Jos tulee toiselta paikkakunnalta, niin tietääkseni siitä on etua haussa.

Jos ei halua opiskelija-asuntoa, niin tietysti siinä Hämeenkadulla on varmasti kämppiä. Keskusta on mielestäni liian kallis (tietysti riippuu mistä kukin tykkää), ja sitten taas Varissuo on jo turhan kaukana opiskelupaikoista. Itse lähtisin hakemaan varmaan Kupittaalta, Martista ja Nummesta. :)