maanantai 24. marraskuuta 2014

Menesty kuin Beyoncé - NOT!

Naistenlehden pääkirjoituksessa luki joskus neuvo/huomautus: "Sinulla on yhtä paljon tunteja vuorokaudessa kuin Beyoncélla." Ymmärrän kyllä tasan tarkkaan mitä sillä tarkoitetaan, en vain enää muista mitä kaikkea siinä luki. Moni laiskanpuoleinen ihminen voi ottaa tuosta inspiraatiota itselleen, mutta silti siinä ärsyttää suunnattomasti paria asiaa.

Beyoncé on tehnyt kovasti töitä, se on selvä. Hänellä on kuitenkin ollut teini-ikäisestä asti todennäköisesti personal trainer, laulunopettaja, rahaa ja manageri-isä. Lisäksi hänellä on rikas aviomies, hoitajia lapselleen, oma lääkäri, psykologi, asianajajia, stylisti, tiedottaja, Oprah, Obama, koreografi, lauluntekijät ja aivan varmasti kokki ja kotiapulainen. Kyllä siinä nyt on hieman eri panokset kuin tavallisen pulliaisen köyhässä elämässä. Beyoncé elää myös valtiossa, jossa menestyminen on yleisesti sallittua. Että se siitä optimismista!
 
Maanantaimanaus oli osaltaan tässä. En tiedä huomasitteko jo, mutta tein blogin sivupalkkiin pienen valitut palat -listan blogivuosieni varrelta! Tein sen muun muassa uudempia lukijoita varten, jotta voitte selailla vanhempia helmiä, jos ette ole sitä vielä tehneet. Muokkaan ja jatkan listaa edelleen, ja tietysti voitte kertoa myös oman suosikkipostauksenne, jos niitä tulee mieleen. :)

4 kommenttia:

Pauliina A. kirjoitti...

Mä mietin samaa tuota artikkelia lukiessani! Eihän toi nyt ihan tänne Suomen kamaralle ja "tavisten" elämään oikein istu... :')

Helli Pippanen kirjoitti...

No niinpä! :D Tiesin etten voi olla ainut, jota asia vähän rupesi kaivelemaan...

Ansku kirjoitti...

Totta. Ja pessimisti ei pety.

Helli Pippanen kirjoitti...

Näin on... :D