keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Red Lady is back!

En katso Game of Thronesia, mutta olen saanut uuden lempinimen sarjan hahmon Red Ladyn mukaan. Hiukseni ovat nyt parisen kuukautta olleet punaiset, ja viihdyn niissä kyllä tosi hyvin. Mulla oli joskus kutosluokalta aina lukioon asti punaiset kutrit, joten tämä tuntuu todella kotoisalta. :D Rakastan myös "gingers have no souls" -vitsejä, vaikka en olekaan aito punapää! (Olen julma.) Kampaajakäynti piristi ilmettäni kertaheitolla, mutta on näissä huonotkin puolensa:
  • Kun menee hissiin treenin jälkeen, tukka ja naama näyttävät ihan järkyttäviltä kun katsoo peiliin. Hölmistynyt ja väsynyt ilme, vaaleanpunaiset posket, muuten valkoinen naama ja tummemman punainen letti sekä aniliininpunainen takki - maailman karmivin väripaletti on valmis!
  • Kaikilla muillakin on punainen tukka.
  • Saa kuulla niitä ällöttäviä "blondes go to heaven ja punapäät menee minne perseeseen vaan haluaa" -juttuja.
  • Saa kuulla niitä "punapäissä on asennetta" -heittoja. Sama kuin sanoisi että kaikissa, joilla on tatuointeja, on asennetta. Hieman erikoinen juttu ulkonäössä, ja heti on muka maailman rohkein mimmi. Blaa!
  • Parin kuukauden kuluttua nämä näyttävät jo aika kamalilta, koska juurikasvu puskee näihin jotenkin ilkeämmin kuin tummiin. Tosin se tarkoittaa sitä että saan hyötyliikuntaa useammin, kun poljen luottokampaajalleni yhteensä 16 kilometrin lenkin! (Paitsi sateessa. Ei enää ikinä sateessa.)
Meinasin laittaa tähän ilmeisesti melko yleisen ongelman, nimittäin vaatetuksen + punaiset hiukset. Mulla on kuitenkin sattumoisin aika hyviä värejä vaatekaapissani, joten ei tarvitse pelätä että näytän sirkuspelleltä. Ja noista elämää suuremmista miinuksista huolimatta nämä ovat mahtavat. Kiharat näyttävät paremmilta! Punaisista hiuksista täytyy mielestäni silti pitää erityisen hyvää huolta, ettei näytä joltain "yritin värjätä punaisiksi" -white trashilta. Vaikeaa keksiä kauheampaa hiusväriä kuin melkein punainen. Pelkät raidat ovat ehdoton no-no.

Ei kommentteja: