maanantai 21. heinäkuuta 2014

Keiju kesälaitumilla



Koska otsikko on niin päätähuimaavan ällöttävä, lukekaa vaikka seuraavan kerran että se onkin Keijo kesälaitumilla. Heti tulee rankempi sävy tähän koko hommaan. Olimme siskoni kanssa lauantaina kuvaamassa lempparimaisemissani. Koska yleensä lenkkeilen tuolla päin, sain nyt juoksun sijaan hyppiä purossa ja kiipeillä sillalla. Olisittepa nähneet, millaisiin vaaratilanteisiin siskoni asetti kameransa ihan vain hyvän valaistuksen vuoksi. Pujottelimme sillan reunoille istumaan, minä likastin kesäiseen tapaan jalanpohjani... Omistautumista bloggaamiselle! Retkemme loppu huipentui tietysti meikäläisen rakastamiin lampaisiin. Monta suunniteltua kesäjuttua on vielä tekemättä, mutta lammaslaumaa olen päässyt katsomaan jo kaksi kertaa tänä kesänä... Niilläkin oli tosin jotain ongelmia helteen kanssa, koska ne märehtivät yhdessä kasassa (suu kävi koko ajan, vaikka mitään ruokaa siellä ei näkynyt!) silmät puoliksi kiinni.

Tuo Barcelonan jostain ketjukaupasta hommattu riekale on kyllä taivaanlahja. Maksimekkoni näyttää aika mukavasti läpi alusvaatteeni, mikäli siellä ei satu olemaan "invisibölit" vaan ihan tavalliset pikkarit. Liivi to the rescue! Kukaan ei näe peppuani tuon alta, joten olen itse siveyden sipuli. Kuuma tuossa tuubissa tosin oli 26 asteen lämmössä. En silti valittanut vaan nautiskelin! Iltavuorossa ei tällä viikolla niin nautitakaan, ilmastoinnin puuttuessa oikeastaan kokonaan.



Haluan loppuun pahoitella kommenttiasioitani. Esimerkiksi Reetta laittoi erittäin mieltä lämmittävän kommentin blogiini, jonka julkaisin. Kun olin vastaamassa siihen puhelimeni kautta, painoinkin vahingossa poista. Poista! Olen niin totaalinen mämmikoura mitä tulee puhelimen pienellä ruudulla bloggailuun, että täytyy olla tästä lähtien varovainen. Että kiitos Reetta vain kommentistasi. :D Myös muihin kommentteihin vastaaminen kestää, koska en jostain syystä pysty läppärillä kommentoimaan, kun se heittää minut saman tien uloskirjatuksi. Hyvä netti mulla... Toivottavasti asia pian korjaantuu!

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihania kuvia <3

Helli Pippanen kirjoitti...

Minä ja hovikuvaajani kiitämme :>

Unknown kirjoitti...

Upeita kuvia! :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Kiitti Lotta! :)