keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Paavo Nurmi Games

Aloitetaan sillä, että moni Turun keskustassa asuva ei edes tiedä että nuo kisat pidetään juuri nyt. Kannattaa tuijotella enemmän 9gagin uutisvirtaa kuin Turun Sanomien, niin tynnyrissä kasvaminen saa jatkua. Mutta niihin kisoihin! En ole niin innokas penkkiurheilija että tunkisin paikan päälle, joten nurisen sohvan pohjalla - myös siksi että tuolla on hemmetin kylmä.


  •  miehet näyttävät ihan naisilta juostessaan
  •  jotkut naisjuoksijat näyttävät miehiltä
  •  kukaan ei filmaa niin kuin niissä jalkapallopeleissä, paitsi Evilä on taas isoin show-mies noin muuten
  • tuolla katsomossa voi nähdä tuttuja, ja se on ainoa syy miksi kamerat on valjastettu stadionille. Mutta eihän siellä näkynyt kuin Kike Elomaa
  • kilpailijoiden ilmeet ovat niin keskittyneitä ja viileitä, että heiltä voi kopioida salillekin pari muuvia. Sitten voin taas esittää vetäväni täysillä punttiksella tuijottamalla tiukasti kaukaisuuteen (enkä suinkaan välttele vain muiden katseita)
 Minua ei tuollaista saisi välttämättä katsomaan, paitsi jos naama-aurinko olisi taattu ja/tai ruokaa olisi tarpeeksi tarjolla. Tai jos saisin mennä kevennystoimittajaksi kentälle ja puhua huonoa saksaa ulkomaisille kisaajille. "Täällä Pippanen, Paavo Nurmen stadion"


2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Onpas kivat shortsit! Sopii sulle hyvin :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Kiitos vain! :) käytän niitä aika usein, nähtävästi nyt kesälläkin koska ilmat eivät ole mitään hiostavan kuumia. :D