torstai 19. kesäkuuta 2014

TERVEISIÄ KESÄDUUNISTA

Kesä mordorin uumenissa on alkanut, ja viihdyn kyllä yllättävän hyvin vaikka vaihdoin tiimistä toiseen. Iltapäivisin vain tulee todella peikkomainen olo, kun lähtee tehtaan hämäryydestä pyörällä ulkoilmaan. Siinä ollaan kuin chileläiset kaivosmiehet, kun yhtäkkiä muistaa että ulkonahan paistaa aurinko. Lasit päähän etten sokaistu!


Tosiaan mullahan piti olla sitä aikaa kirjoitella. No melkein mitään en ole saanut aikaiseksi tänne. Kuukausi vierähti tuosta noin vain, koska pääni oli oikeasti aivan tyhjä. Writer's blokkini on kuitenkin päättynyt ja juttuja piisaa. Kolme viimeistä viikkoa on mennyt töissä ilta- ja aamuvuorossa, ja kuten muuallakin on todettu, niin iltavuorot ovat aika järkyttäviä. Heräsin iltavuoroviikolla aina melko ajoissa, mutta pääsin aamuisin vain salille enkä aina sinnekään. Ja jos pääsin punttikselle asti niin tuli armoton kiire kaiken muun, kuten eväiden tekemisen, kanssa. Elämä on silloin aina enemmän tai vähemmän seis. Buu! Mieluummin herään aamuviideltä ja polkaisen auringon noustessa töihin.


 

On huvittavaa, miten ihmiset puhuvat duunistaan tehtaalla, ja allekirjoitan niin monta asiaa itsekin. Harva kai sanoo että töissä on kivaa heittää aivot narikkaan ja vapaa-ajalla valpastua, kun yleensä se menee toisin päin. Aivojen käyttö on sitten varattu enemmän vapaa-ajalle, ainakin toivottavasti! Jos teen yhtä ja samaa kokoonpanoliikettä (okei mulle tuli tuosta sanasta uusi likainen googletusehdotus edelliseen postaukseen) sen parisataa kertaa päivän aikana, ei siinä tarvitse paljon ongelmia ratkoa.


Pari ihmistä on taas luullut minua 18-vuotiaaksi, vaikka toinen heistä tietää hyvin, että olen ollut siellä jo monta kesää, eli käytännössä tuo ikä ei oikein olisi mahdollinen. Ehdimme jo kiertää Turun jokilaivatkin porukalla, ja ehkä paras lause joka on jäänyt mieleen siltä reissulta on "kaikella rakkaudella, mutta olkaa hiljempaa." Tarjoilijaa nauratti juttumme, mutta ilmeisesti muita asiakkaita ei. Kovaan ääneen tulee siis ihmisiltä juttua, vaikkakin vitsit alkavat käydä aika tutuiksi. Kun laitoin silmälasit tänään piilolinssien sijaan, arvoin jo aamulla oman top 3 -listani kuluneista kommenteista: näytät viisaammalta [x], olet sihteeri [x], ja joku duunareiden aivan oma läppä [x], jota en nyt viitsi tässä selittää. Kolmen suora!Lähden huomenna mökille järvimaisemaan, jonne tulee todella sekalaista sakkia mukaan, mahdollisesti myös kaksi koiraa. Wish me luck... Ja hyvää juhannusta kaikille! :)

1 kommentti:

Plants rental kirjoitti...

Pidän tätä kirjoitusta hyvin paljon. Se inspiroi minua luomaan oman blogin niin.