lauantai 12. lokakuuta 2013

Hyvää lauantaita!

Mulla on ollut sellainen viikko että ihme että jaksan hymyillä tässä ja nyt. On paljon asioita jotka suorastaan löivät minua turpaan henkisesti. EI kirjaimellisesti, kuten monet nykyään sanovat. Jos joku lyö sinua kirjaimellisesti, niin silloin on todennäköisesti musta silmä. Hyvän olon postaukset saavat odottaa, ja vitisen vähän tähän väliin. Tämä teksti olisi paljon armottomampaa jos en olisi syönyt eilen sipsejä ja Heseä (hupsista).

Ensinnäkin vuokratyövoima ja sen porsaanreiät ja persereiät tekisi joskus mieli potkia taivaan tuuliin. En avaudu vielä asiasta enempää, koska vielä toistaiseksi kaikki menee muka "lain mukaan". Jännää että nuo reiät ovat silti sallittuja vain vuokratyössä, "oikeissa työsuhteissa" moisesta ruvettaisiin taatusti lakkoilemaan.

Uhosin myös Facebookissa siitä että Stockan ilmapallosta saa enemmän irti kuin Oulun puukotuksista. Joku sanoi että ne ovat kaksi eri aihealuetta ja jälkimmäistä "ei voi järjellä ymmärtää". Mukavaa että pahoinvoiville ihmisille näytetään tyyliin kaasukammion ovea koska heitä ei voi järjellä ymmärtää, ja that's it. En missään nimessä puolustele puukottajaa, mutta jos ei hänen tekemisiään muka millään pysty aivoissa käsittelemään, niin tuollaiset tapaukset sitten vain jatkuvat aina vaan. Jos rupeaa järjellä ajattelemaan, niin tajuaa syyt ja seuraukset ja sen että asioille pitäisi pystyä tekemään jotain. Turha sulkea silmiä tuollaiselta.

Näytän Hulluille päiville keskaria, koska se on kuulemma hullumpaa kuin osaan kuvitella. Kuka teistä otti palkattoman vapaapäivän sitä varten? En tiennyt että sellaistakin tehdään.


Tipattomani on sujunut mainiosti, mutta juuri tänä viikonloppuna olisin voinut syystä ja toisesta hieman riehaantua valkoviinin kanssa. Veto on kuitenkin veto, enkä aio hävitä näin naurettavassa asiassa. Tällä hetkellä minulla ei ole töitä, mutten silti ole työtön tai lomautettu. Ilmoittauduin työkkäriin siitä huolimatta, joten katsotaan mitä tapahtuu. Onpahan aikaa käydä kuvailemassa ulkona, koska siellä on sentään järjettömän kaunista! Toivottavasti saan pian kuvautettua tutuni, joka saapui alkuviikosta postissa.


Yksi viikon kohokohdista oli J:n nukkuvien varpaiden kuvaaminen.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Mulla kaveri muuten puhui nuista vuokrafirmoista! Selitti jotain, joka ei kuulostanut yhtään hyvältä. Mainitsi vielä perään että työkkärin jututkin parempia kuin olla vuokrafirmalla töissä...! :/

Helli Pippanen kirjoitti...

Jep jep! Olen ollut omaan ammattiliittoonkin yhteydessä, ja sieltä sanottiin että vuokrafirmat on "jatkuvasti käräjillä". :D Kuulemma kaiken typeryyden pitäisi loppua jossain vaiheessa, kun niiden kanssa taistellaan tapaus kerrallaan. Siihen vain saattaa mennä vielä aika kauan.