sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Loputkin Kreikasta!

Viimeinen päivä meni rannalla ja siellä näköalaravintolassa, josta laitoinkin jo kuvia. Päätimme ottaa kaiken irti löhöilystä ja uimisesta, joten marssimme kaksi uimapatjaa mukanamme Valtos Beachille. Lounasta rantabaarista, donitsit rannalla kiertävältä myyjältä ja - vihdoinkin - Flyfish! Flyfish oli yksi aktiviteeteista joita rannalla pystyi tekemään banaaniveneiden ja renkaiden ohella. Aivan loistava lopetus ihanalle lomalle, J ja minä lentämässä monen metrin korkeudessa merenpinnasta (linkki, miltä kyseinen aktiviteetti näyttää). Emme päässeet ehkä ihan noin korkealle, mutta onneksi meitä oli vain kaksi niin saimme silti kunnon kyydit. Kadun vain sitä ettemme kokeilleet sitä aiemmin viikolla. Olisin varmasti mennyt kaksi kertaa. :)

Idiootti ei taida vielä tajuta että tässä ollaan lähdössä takaisin Suomeen, kun noin hymyilyttää.
Kävin hotellin uima-altaassa tosiaan vain kerran, viimeisenä iltana. Se tuntui superkevyeltä meriveden jälkeen. Ehkä pieni miinus tuolla meressä uidessa oli se, että iho oli todella suolainen ja karkea aina siihen asti kunnes pääsi hotellin suihkuun.

Tein lentokentällä viimeiset tuliaisostokset: tsatsikimaustetta (ehkä nyt saamme oman tsatsikin toimimaan), vielä yhden purkin hunajaa, fetamaustetta sekä vähän nannaa. Kyllähän se lomamasennus iski, mutta se meni äkkiä ohi koska oli palattava heti töihin ja oli muutenkin paljon puuhaa. Kyllä sitä kuvia katsellessa tajusi, että ihan mahtava lomahan meillä oli - ja oikeasti rentouttava. :)

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

ihanan kuulonen loma kaikenkaikkiaan! ja sä oot ollu ihan super nättinä kuvista päätellen :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Voi kiitoksia paljon! :>

Mamuus kirjoitti...

*Korjaus: J saa tsatsikin toimimaan ;)