maanantai 3. kesäkuuta 2013

Juhlahumua!

Siskoni pääsi ripiltä, eiku kuin vanha se on ylioppilaaksi lauantaina. Päivä oli onneksi säänsäkin puolesta jo erinomainen, seura ja ruoka oli loistavaa, eikä juomapuolta päässyt kukaan unohtamaan. Kävin myös kaverin synttäreillä, ja luksusta oli sekin että joka paikkaan sai autokyydin. :D Mulla oli sekä perjantain valmistujaisissa että lauantain yo-juhlissa pitkään käyttöönottoa odottanut mekko, joka pienennyksen jälkeen on kyllä juuri sellainen kuin pitikin. :) Oli pirun mukava kyllä päälläkin, ja viileä!Lakituksesta sen verran, että kaikki eivät tietenkään mahtuneet saliin (miksi meidänkin joukoista piti kuuden päästä katsomaan tilaisuutta?), joten meidät pistettiin ruokalaan seuraamaan screenin kautta toimitusta. Tekniikkahan siinä petti, ja tiukka yleisö turhautui hieman. Meitä lähinnä nauratti, ja siirryimme saliin siinä vaiheessa kun lakkien painaminen päähän lähestyi. Kuten aina, tuoreen ylioppilaan puhetta on joko korruptoimalla pistetty tylsempään kuosiin tai sitten he eivät oikeasti osaa käyttää niitä oppeja, joita äidinkielen tunneilla on annettu.


Nälkä kurni jo kaikkien vatsassa, ja sukulaiset tulivat tietysti kaikki samaan aikaan tasan kello 14.30 paikan päälle. Totesimme lihapullia mutustaessamme että äiti oli laittanut kaikkien yo-kuvia esille paitsi minun. "Se on jossain laatikon pohjalla." Arvostan.

Ilma oli niin ihana ja ystäväni äiti niin mukava kuskatessaan meitä, että annan päivälle täyden kympin. Ehkä ei olisi tarvinnut huutaa myöhemmin illalla taksin ikkunasta että "täällä haisee köyhät", mutta ei kukaan näyttänyt ottavan sitä tosissaan. Joku luuli nähneensä enkelin, kun kävelin hänen ohitseen. Loppuilta meni siis Aussie Barissa, koska hiukan tyyriistä juomista huolimatta musiikki on siellä aivan parasta.

Ja tänään, 30 asteen lämmössä on ihanaa keskittyä pakkaamaan muuttolaatikoita. Keskiviikkona herään sitten jo ihan eri paikasta!

3 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Oi kuinka nätti mekko! :) Tykkään miten tossa on tuota palmikointia, vaikka maksimekkoja en itse osaakaan käyttää.

larua| kirjoitti...

Ihana ihana mekko!

Helli Pippanen kirjoitti...

Kiitos tyttelit, se on kyllä varsinainen löytö! Palmikoinnin takia oikeastaan siihen ihastuinkin, vaikka pelkäsin aluksi sen näyttävän häämekolta. :)