torstai 26. marraskuuta 2015

WTF

Siis what the fuck. Oululaisittain myös "mitääähheleeevettiä". Tässä tulevat asiat, jotka saavat minut huutamaan "eihhelee":
  • Koirien "oikeat" kennelnimet. Heitetään nyt hatusta esim. Princess of Antidemocratic China for the Win. Sitten sitä kutsutaan Saijaksi, koska China.
  • Ulkomaisten sarjojen ja elokuvien suomennokset, vaikka eihän niitä edes enää suomenneta samalla tavalla (Gossip Girl, Mad Men, The Affair...). One Tree Hill on yksi, mistä on vaikea päästä yli. "Tunteet pelissä" kuulostaa toisaalta juuri niin ylidramaattiselta kuin itse sarjakin on. Se on hei vain koripalloa, epätoivoisia naisia ja puisevia miehiä. "The Knowing - Tieto" on kummallakin kielellä huono elokuvan nimi, mutta ei sitä muutenkaan kannata katsoa, koska siinä on Nicholas Cage.
  • Vanhemmat, jotka jättävät pikkulapsiaan yksin autoon/kotiin tunneiksi. 
  • Ihmiset, jotka luulevat vain perunassa, leivässä ja riisissä olevan hiilihydraatteja.
  • Lähinnä kaikki englanninkieliset tenttikirjat
  •  Ihmiset, jotka nauravat termille "lonkankoukistaja", koska eivät ole sitä ennen kuulleet. Ja ne ihmiset eivät ole ulkomaalaisia tai alakouluikäisiä.
  • Pariskunnat, jotka sopivat yhdessä, koska mies kosii. Niiden seinällä voi silti varmaan lukea "carpe diem", koska silloin suunniteltuna ajankohtana siihen hetkeen varmaan tartutaan lujasti.

Ja kääk, en ole kirjoittanut tänne melkein kuukauteen! Tämä on ahdistanut minua kovasti, mutta onneksi ainakin viralliset lukijani ovat tallella. Pitää painaa vielä pari viikkoa verenmaku suussa, ja sitten toivottavasti on taas tyyntä. Olen muuttanut tässä välissä (noin vaihteen vuoksi), tein pari tenttiä ja oppimispäiväkirjoja. Lähinnä se muuttaminen ei olisi sopinut tähän väliin, mutta poikaystävän keuhkot eivät katsoneet kalenteria. Sekä ne että lääkäri sanoivat, että nyt on aika poistua jostain homepesästä. Muutto sujui mutkattomasti. Ei ole siis aihetta valittaa, mutta pirun väsyneitä täällä päässä ollaan. Pääasia on, että muutimme yhdessä samaan paikkaan, pariksi viikoksi melkein jo unohtui että olen parisuhteessa ihmisen enkä läppärin kanssa. hden kohta yläkertaan teelle, kun kaveri kutsui. Haha, tämähän on aika siistiä! Varsinkin siksi, kun netti toimii taas kolmen erakkopäivän jälkeen. :D*Palaan tuohon Ouluun myöhemmin logopedia-aiheen parissa, kun täytyy vetää pari mutkaa suoriksi logopedian epäkohdista (sen voin jo sanoa, että Turussa saattaa olla kivempaa kuin Oulussa). Kaikki ei ole niin hanurista kuin miltä se saattaa näyttää. Vaikka joskus se on juurikin sitä.

Ei kommentteja: