lauantai 9. toukokuuta 2015

#Fiveheadin piilotus

Olin viikko sitten kampaajalla, ja leikkautin otsiksen. Otsikon fivehead viittaa siis foreheadiin, joka on normaaleilla ihmisillä. Fivehead taas on vitsikkäästi vähän korkeampi otsa, joka löytyy meikäläiseltä. Nyt se on piilossa otsatukan alla.

Kaipasin todella kipeästi jotain uutta tähän päähän. Haluaisin hiuksista vielä paljon vaaleammat, mutta sitä ei luonnollisesti voi tehdä ilman värinpoistoa/loputonta raidoitusta. Värinpoistohommiin en vielä uskaltanut ryhtyä, koska tukka menee siinä tietysti huonoon kuntoon. Lisäksi alta saattaisi paljastua muutama värikerros kaikkea sekalaista! Että hyi hitto sitä näkyä sitten. Mutta jos kesän aurinko ei vaalenna tarpeeksi, niin eipä mulla taida enää olla vaihtoehtoja. 

Jokainen otsatukan kanssa elänyt tietää, paljonko tuossa tuulessa kuvattaessa tarvittiin kampaa... Siksi ekoissa kuvissa ollaankin turvallisesti kahden seinän välissä. Oikeasti pidän tästä lookista, mutta heti jos pari suortuvaa on vinossa (tuulen takia!), niin koko paketti on mielestäni pielessä. Mitäs mieltä siellä ollaan, olenko liian mangahahmon näköinen? Kuvat ovat laadultaan tavallista parempia, koska siskoni alias kuvaajani ja assarini sai lainaksi huippuobjektiivin. :)


Ai niin, huomatkaa myös uusi playsuit (Nelly.com), jonka alaosan sulloin tosin farkkuihin. Ei ihan niin lämmin vielä sentään ole! Se oli taas niitä nettiostoksia, että lahkeet ovat liian lyhyet (= ei virallisiin juhliin), ja käsiä ei voi nostaa liikaa, etteivät ne lahkeet nouse entisestään. Että joo. Mutta silti tuo on ylinätti, ja teen siitä kyllä vielä mukavamman itselleni! Taisi silti olla viimeinen heräteostos, jonka netissä teen. Kengät, pitkät hameet, bikinit ja paidat uskaltaa varmaan vielä hankkia nettikaupasta, jos kova hinku on. Nuo playsuitit ovat aina vähän tuollaisia. :D Tuo kuosi on ollut mielessäni itse asiassa jo vuosia, ja sitten löysin sen netistä ja päätin, että syteen tai saveen. Nyt se kukkaunelma oli saatava.
3 kommenttia:

Pauliina A. kirjoitti...

Oi tosi kaunis tuo playsuitin kuosi! :) NEttikaupoista ostaminen on kyllä tiettyjen juttujen kans vähä riskii.. :D Ja kauniisti sopii sulle otsatukka -musta sun hiustenväri on myös aivan ihana!

Emilia H kirjoitti...

Upea playsuit, itelläkin on etsinnässä kyseinen vaatekappale! Toi otsatukka sopii tosi hyvin sulle :-)

therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

Helli Pippanen kirjoitti...

Kiitoksia Pauliina! Joo kampaajan kanssa katottiin sävy mahdollisimman läheltä omaa hiusväriä, niin tyvikasvu ei ainakaan kiusaa pahasti kesällä. :)

Emilia H. kiitos! Oikeen kiva kuulla, koska ite totuttelen tähän hiukan vieläkin. :D