maanantai 6. huhtikuuta 2015

Herkkupostaus

Yleensä syön ihan oikeasti terveellisesti. Musta se tekee hyvää vatsallekin. Viikonloppu on se, jolloin pistelen poskeeni rasvaista ja tyhjäkalorista settiä. Joskus tosi vähän, joskus enemmän. No tälleen pääsiäisenä saattoi mopo karata käsistä, ja syytän siitä myös parempaa puoliskoani. Ajattelin jakaa syömisiäni teidän kanssanne. Kuvissa olevat ruuat ovat oikein nannaa, vaikka kaikkia niitä ei ole vedetty juuri tänä viikonloppuna. Se "pieni herkuttelu" ei nyt ihan kuvaa meikäläisen viime viikkoa, mutta kerrankos sitä. Laitoin listan lauantain ruuista tuonne kuvien jälkeen!

Katkarapu-valkosipuli-pinaattipasta parmesanilla, ohje Pinterestistä
Lohipasta Valion ohjeella


Lauantai

Aamupalaksi paahtoleipää paistetulla munalla ja pekonilla. Kurkkuviipaleita, appelsiinimehua. Lättyjä hillolla ja kermavaahdolla. No ei todellakaan ollut niitä banaanilettuja. Musiikkina Barry White.

Lounaaksi naudan ulkofilepiffi, ristikkoperunat, valkosipulivoi, kokista. Ei niin minkäännäköistä salaattia.

Välipalana Baileysia ja vettä saunajuomaksi, jaffakeksejä ja juustonaksuja (hädin tuskin mitään jäi seuraavalle päivälle).

Iltapalaksi paahtoleipää ja vettä, pirusti vettä.

Tuo oli se pahin päivä, mutta suklaata olen vetänyt melkein koko viikon pääsiäismunien muodossa. Haluan tosiaan huomauttaa, että kaksin nuo sipsit ja piparitkin vedettiin. Ihan Hulkki en ole. :D Onneksi huomenna on paluu arkeen, ja lauantaina mua odottaa serkun väsäämä brunssi... Eivät pääse luut vilkkumaan.

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Helliiii, nyt on edellisestä postauksesta jo turhan kauan aikaa! Eikai kardinaalivokaalit oo menny bloggaamisen edelle, häh?! :oooo

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha!! Ihana Milla, miten sä voitki just kommentoida tommosta kun oon tulos päivittelemään. ;) Hyvä tietää että lukijat on hereillä! Kardinaalivokaalit ei kyllä ikinä mene tän blogin edelle. :D