maanantai 24. syyskuuta 2012

Miten tätä käytetää

Olen hautonut jo varmasti vuosia oman vuodatuspalstani avaamista, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä omaa sivua. Ehkä hyväkin niin, koska nyt olen paremmin varautunut.

Tämä ei ole mikään kauttaaltaan valkoinen muotiblogi, jossa esittelen H&M:n vaatteista koostuvia päivän asuja. Tämä on palanen omaa ajatusmaailmaani, ja sekös vasta jännä maailma onkin. En ole hyvä puhumaan (sönkötän minkä kerkeän), joten tämä on sopiva kanava ilmaista itseäni. Ai että pitäisi kirjoittaa päiväkirjaan? Ei sinnekään kaikki mahdu (eikä sinne saa oikein kuvia). Kerään luonnollisesti myös paljon huomiota tätä kautta.

Olen kantaaottava ja joskus provosoiva, mutta toivottavasti myös lukijoiden mielestä hauska ja lämmin. Olen muija täynnä inspiraatiota ja hulluja ideoita, eli blogin tarjonta muuttuu toivottavasti todella monipuoliseksi ajan mittaan. Tykkään sisustaa, kirjoittaa, valokuvata, lukea, musisoida, jumpata, tanssia ja inistä päivän polttavista. Katson silti suurimman osan vapaa-ajastani televisiota. Inspiraatio puskee usein pintaan, ja toivottavasti inspiroin myös teitä lukijoita jollain tavalla.

Kirjoituksistani saattaa myös välillä paistaa sanoma, että olkaa ihmiset armollisia toisillenne. Mielipiderikasta blogia olisi luultavasti aika kurjaa lukea, jos sen kirjoittaja olisi oikeasti kylmä ja välinpitämätön. Minä haluan kaikille hyvää mieltä!

Nauttikaa ja antakaa palautetta.

3 kommenttia:

Mamuus kirjoitti...

"Katson silti suurimman osan vapaa-ajastani televisiota." Ihanan rehellistä! :D

scattered kirjoitti...

Mäkin liityin nyt sun lukijaksi, juuri tällaisia blogeja kaipaisin enemmänkin! :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Ihanaa, tervetuloa vaan! :)