maanantai 31. elokuuta 2015

Onnea on räikeä olohuone

Varoitan, että tämä postaus on sitten täynnä väriä! Meidän olohuoneemme on nyt niinsanotusti valmis. Kun astun sinne, niin ei ole tarvetta muuttaa mitään. Viihdymme molemmat oikein mainiosti, toivottavasti niin tekevät myös satunnaiset vieraamme. Tosin eräs nahkanojatuoli on saatava pois, mutta sillä ei ole kiire. Nytkin istun siinä kirjoittamassa, koska tässä saa parhaan lepoasennon läppäri sylissä. Täällä vain on liikaa mustaa, ja rajasinkin tuolin pois sohvakuvasta... Mutta eipäs jaaritella tässä sen enempää, vaan annetaan kuvien puhua puolestaan! Kävin Indiskassa lahjakortin vinguttamisen toivossa, mutten osannut vielä millään päättää, mitä kaappaan sieltä mukaani. Koko kauppa, kiitos heti. Mutta tiedän kyllä: ei sitten enempää oranssia. Mihinkään.

  Jäitä sekaan, ja avot!
  Olin näemmä sen verran innoissani, että lappukin jäi kiinni vielä tähän kuvaan... Tämä täydellisyyttä hipova valaisin (ei varsinaisesti lyhty!) on synttärilahja ystäviltä. ♥
  Erään miehen voimataulu. :)

  Sohvatyynyt, lyhty  ja sohvapöydän pöytäliina Indiska  
  Kynttilät ja tarjottimen hiekka Kodin1
  Torkkupeitto Ikea 
  Kameli-, Arnold- ja kukkataulut All Posters. Sohvan yläpuolella keskimmäinen taulu sekä lattiaruukku ovat anopin kirpparilöytöjä. Kirpparille pitäisi mennä myös itse, kunhan saan sopivan seuralaisen!

  Ei kommentteja: