keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kesärilluttelua

Olen vihdoinkin ruskettunut! Pari viikkoa Kupittaalla ja Paimiossa makaamista on tehnyt tehtävänsä. Nyt sitten sataa, ja se on ihan jees. Luonto saa vihdoinkin vettä, mutta myös minulla on aikaa tehdä sisällä asioita, jotka olen jättänyt lievästi sanottuna unholaan. :D Oikeasti avasin pari eri sähköpostiani ja muistin, että kyllä, minultakin vaaditaan taas asioita ja niiden hoitamista. Salijäsenyys muun muassa nousi humps vain kalliimpaan luokkaan, koska en muistanut vilauttaa opiskelijakorttiani ajallaan. Irtisanon sen tosin muutenkin, joten ei sillä väliä.

Toisella kesälomaviikollani eli viime viikolla poikaystävä oli Lapissa, joten täytin kalenteriani ekstrapaljon ystävien tapaamisella. Tuli aimo annos sosiaalista kanssakäymistä, mitä olenkin kaivannut hirveästi. Ja hienosti meni, vaikka mies oli poissa noinkin kauan. Ei päädytty ihan tällaisiin skenaarioihin tällä kertaa.
 
Eräs keskiviikko lähti vähän käsistä, kun menin ystäväni kanssa elokuviin katsomaan Kätyrit, ja sen jälkeen päädyimme syömään Fontanaan. Ei siinä mitään, mulla oli tosiaan koko ilta aikaa rentoutumiselle. Leffa vain alkoi klo 15 päivällä, ja yhtäkkiä huomasimme kävelevämme baarista ulos klo 3.30. Näitä elämässä tarvitaan! En ole humaltunut koko kesänä kuin ehkä neljästi, eikä siinä mitään. Mutta tuollaista spontaania irtiottoa tarvitsin. Tanssimme monta tuntia aivan hiestä märkänä, ja oli siksi superällöttävää, kun Forten tanssilattialla tuli joku vielä koskemaan ("tanssiksä mun kaa"). Hyi helkkari. Jos minulla on vauhti niin luja, että oikeasti hypin tasajalkaa vain ylös, niin silloin varsinkaan minuun ei kosketa. Niitä hiplijöitä siellä oli mielin määrin, mutta kyllä ne ymmärsivät jossain vaiheessa lopettaa. Koskas tytön on saanut innostumaan niin, että yrittää väkisin tanssia viimeisiä hitaita?Tuohon leffan ja baarin väliin mahtui Vesku Loirin näkeminen Kinopalatsissa, kinumista vaaleansinisen Chevroletin ('58) kyytiin, viinin lipittelyä Aurajoen rannassa ja vielä pientä maistelua ravintolalaivassa. Olimme myös ostaneet jostain krääsäkaupasta 50 sentin "kenttäpullot", joihin lantrasimme kissanminttua. Normaalisti minua alkaisi nukuttaa, hehe, tuollainen juomamäärä, mutta oikeasti nyt olin kuin Duracell-pupu aamuyöhön asti. En ymmärrä, mistä se oikein johtui - kesästä varmaan sitten. Ystäväni lauloi Chevi-kuskeille, haukuimme heitä olavivirroiksi ikiensä puolesta ynnä muuta... Silti pääsimme heidän kyydissään Forteen!

Nauroimme myös päin naamaa joillekin juomantarjoajille, jotka olivat juuri täyttäneet 18. Oikeastaan taisimme nauraa itsellemme, koska siinä tuli oikeasti vanha olo. Meillä oli siinä ihan hyvät keskustelut, mutta päädyimme ystäväni kanssa tanssilattialle hyvin pian. Sitä menoa ei sitten pysäyttänyt enää mikään. Joku mies(!) teki minulle myös ranskanletin juomatauolla. Joku ghanalainen mies myös kehui alahuultani, koska se oli tosi afrikkalainen. Haha! Naisten osuuskin kasvoi baarissa illan mittaan, mutta heidän kanssaan juttelimme vain vessassa.

Koska tanssliliikkeeni olivat olleet niin hurjia, että niska oli seuraavana aamuna kipeä, niin morkkishan siitä tuli. Mutta sitten kannattaa miettiä aina, että eivät ne muut muista noloja muuvejani niin selvästi. Tänään minun pitäisi vetää pitkästä aikaa opiskelijahaalarit jalkaan ja mennä Monkeyyn tanssahtelemaan sekä kyttäämään fukseja, mutta selvinpäin. Wish me luck!

2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Miten meni toi selvinpäin oleminen noin niiko omasta mielestä?;) t. lutupallo

Helli Pippanen kirjoitti...

Haha!! Ei kehumista, mutta joskus se on vaan mentävä. ;D