sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Synkempi sunnuntai - with a silver lining!

Ihan hirveä tauko tullut tähän bloggaamiseen! Jotenkin kauheaa, työt alkoivat tuossa kolme viikkoa sitten, ja se on blokannut ihan kaiken kirjoittamisen arvoisen mielestäni. Ei ole ollut mitään sanottavaa. :D Olen tänä kesänä eri puolella mordoria kuin ennen. Se tuntuu kyllä käytännössä siltä, kuin olisin ensimmäistä kesää siellä. Paikat ovat tutut, mutta tuotteet ihan erilaisia. Jos luitte joskus listan siitä, mitä mordorissa saa tehdä, niin kerrottakoon että tällä puolen tehdasta ne jutut eivät kyllä käy päinsä. On vähän eri meininki, mutta se on hyväkin niin. Ja toisekseen, parisuhteelle ei ehkä tekisi hyvää olla avokin kanssa samassa tiimissä. Antaa hänen olla toisella puolen seinää edes töissä, haha.

Mua järkytti juuri töiden alettua se, että tunnettu blogi-Laura oli kuollut. Sain tietää siitä hieman viiveellä ja sattumalta. Vielä tässäkin kohdassa keskustelupalstoilla pystyttiin laukomaan ihan järkyttävän mauttomia kommentteja. Oikeasti toivon, ettei kukaan puhu minusta noin edes nyt, kun henki vielä pihisee. Ehkä ne sitten olivat huonoja provosointeja, mutta kyllähän maailmasta ilkeitä ihmisiä löytyy. Itse seurasin Lauraa IRC-Galleriasta lähtien, ja tuli kyllä ikävänä uutisena hänen kuolemansa - veti jotenkin hiljaiseksi, vaikka en oikeasti tuntenut häntä. Ei koko blogosfäärin tarvitse toki pysähtyä noin ikäviin uutisiin, mutta musta tuntui tosi pahalta lukea tyyliin muiden mainoshuorapostauksia juuri sen jälkeen, kun tieto oli heillekin tullut. Tai sitten muista tuntuu ihan normaalisti, että ehkä asia ei kuulu heille.

Samaan syssyyn rassasi myös tämä tapaus Lenni, joka saa aikuisilta hullunhauskaa huulenheittoa ulkonäöstään ja luisteluharrastuksestaan. Tämäkin on ns. vanha juttu jo, mutta välillä vaan tuntuu, että haluaisin muuttaa Suomesta pois tuollaisen takia. Monella on sekin "argumentti" esim. homoliittoja vastaan, että niiden lasta kiusataan sitten koulussa, että siksi ei kannata antaa adoptio-oikeutta. Mielestäni tuo on typerä lause. Onpas kivaa antaa lupa siihen aikuisten taholta jo etukäteen: "Joo sitä sitten kiusataan kun sillä on homovanhemmat." En usko, että lapsen suosituimmuus on lesboäideistä kiinni. Muksut kuulevat lokeroinnin koko ajan aikuisilta ihmisiltä, ja voivat masentua sen takia. Liihottakaa mieluummin vihaajien ohi kuin Billy Elliot elokuvan loppukohtauksessa! Se on meinaan hieno hyppy se.

Tänään sataa, mutta olen ollut oikeasti tosi iloinen koko alkukesän. Tämä aihe nyt oli vähän raju, mutta joskus pitää pysähtyä ajattelemaan. Kysellään ihmiset toistemme kuulumisia, ja pidetään läheisistä oikeasti huolta! :)

Ei kommentteja: