sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuussa olen...

 • Työskennellyt feissarina
 • Saanut kehotuksen lukea Raamattua (ks. ensimmäinen kohta)
 • Saanut kehotuksen harrastaa suuseksiä (ks. ensimmäinen kohta)
 • Alkanut pitää punaviinistä
 • Syönyt ystävien kanssa Kertussa :) (täällä tykästyin siihen punaviiniin)
Viimeisiä kuvia yksiöstä! :(
 • Muuttanut
 • Stressaantunut
 • Saanut flunssan
 • Asunut viikon "anoppilassa"
 • Pätenyt emeritaprofessorille nasaaliäänessä, haha (crash&burn)
 •  Ollut GOOM-risteilyllä
 • Viettänyt ihanan ystävänpäivän

 • Innostunut bataatista
 • Syönyt äidin salaattibuffetissa
 • Päättänyt, että George Clooney ei olekaan kovin kummoinen. Siksi, kun näin miltä se näytti nuorelta. Hyi.
 • Kuullut, että Antti Holma on homo. SEKIN? Tämä nyt on yhtä kaapista tulemista koko Suomen tv-viihde.

 Yhtä syömistähän tämä on omalla kohdalla ollut. Hain jopa Arnoldsilta donitsit meille alkuviikosta, hitto että ovat hyviä! Tuosta listasta puuttuu salilla käyminen, ei siksi että se on itsestäänselvyys vaan siksi, etten ole siellä oikeasti käynyt. En osaa jotenkin sovittaa työtä, opiskelua ja sitten vielä aktiivista treenaamista. Olisi meinaan kiva vain istua välillä kotonakin, ja vielä pirteänä eikä väsyneenä. Ja juuri kun tuossa postasin liikunnan tärkeydestä, niin oikeasti huomaan jo salitauon huonot puolet. Eihän mulla edes veri kierrä jaloissa iltaisin! :D Tosin feissauksesta ovilla tulee oikeasti kävelyä tosi paljon, mutta ei se ole hikiliikuntaa.

Miksi olemme asuneet poikaystävän äidillä tämän viikon? Mehän muutimme ensin innosta pinkeänä yhteen. Ups... Se en ollut minä, joka sitä ehdotti! Kuukausi on jo maksettu vuokraakin, vaikka minä muutin vasta viikko sitten. Rakkaan yksiöni avaimet luovutin vasta eilen. Silti asuimme "anoppilassa", koska täällä uudessa kämpässä poikaystävä sai astmaa ja muita "homeoireita" nukkuessaan. Ilmeisesti kyse saattaa silti olla vain huonosta sisäilman vaihdosta, ja talonmies mukavasti lisäsikin ilmanvaihtokanavaan puhtia. Nyt täällä voin ainakin minä asua ihan helposti. Testataan vielä tuota ukkelia, että pitääkö taas muuttaa seuraavaan asuntoon. Elämä on nyt ollut tämän härdellin takia vähän "paussilla", ja toisaalta taas viikot eivät ole ikinä vierineet tällä tavalla. Jos tämä "homeasia" selviäisi oikeasti jo nyt pelkästään ilmanvaihtoa tehostamalla, niin olisin tosi onnellinen!

Olen häärännyt täällä koko viikonlopun, kun poikaystävä on laneilla (luitte oikein). Ihanaa laittaa taas omaa kotia ja löytää omat vaatteensa henkareilta eikä jätesäkeistä. On myös oma jääkaappi ja ennen kaikkea oma, pehmeä sänky!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pelaaks boyfriend CS:ää kenties? :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Itse asiassa juu, sitäkin! :D Kuulemma kotona harvemmin, mutta laneissa kyllä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihana tää blogi! :) sellaista olisin kysynyt, että monta kertaa hait yliopistoon? Entä muut opiskelijakaverisi, pääsivätkö he ensimmäisellä kerralla lukemaan logopediaa? :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Itse hain kolme kertaa, vaikka ensimmäisellä kerralla luin niin huonosti kuin lukea voi... :D Muistaakseni suurin osa on päässyt tokalla tai kolmannella yrittämällä, ja on meillä myös muutama suoraan lukiosta tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Oukei! Entä kävitkö valmennuskurssia milläkään yrityskerralla?

Helli Pippanen kirjoitti...

En kokenut tarvitsevani sitä, koska olin lukenut samat kirjat jo aiemmin pari kertaa. :) Jos oikein muistan, niin koko valmennuskurssia ei pari vuotta sitten edes ollut.

Ihan muutama nykyisistä opiskelukavereistani kävi kurssin sekä etänä että paikan päällä, mutta en tiedä kuinka paljon se oikeasti ratkaisee logopediassa. Varmasti auttaa motivoimaan! Pääsykoe on kuitenkin oikein/väärin -rastituskoe, joten esim. itse kokeen tekemiseen ei mielestäni juurikaan tarvitse ulkopuolisen neuvoja.

Jos on aikaa ja rahaa, niin toki kurssille kannattaa mennä. :D Sen on ainakin aikaisemmin pitäneet ihan meidän omat opiskelijat. Logopedia-tunnisteen alla on paljon asiaa näistä, jos et ole vielä lukenut! :)