perjantai 21. marraskuuta 2014

Herregud!

Voi kauhiaa, järkkyy, SOS. Vierähti ainakin kuukausi viime kirjoituksesta, tuosta vain. Joku bloggaaja sanoi, että eihän sitä edes huomaa, jos bloggerin postausvirrassa ei näy hetkeen jonkun tietyn blogistin kirjoituksia. Mutta eri asia ovatkin ne lukijat, jotka ovat käyneet lähes päivittäin kurkkimassa: teitä on joko yksi fanaattinen-manaattinen-bataattinen lukija, tai sitten minulla on ilahduttavan monta anonyymia lukijaa! Pyydän siis lähinnä teiltä anteeksi. En bloggaile kuitenkaan pelkästään itseni takia. :)

Tässä on nyt opeteltu lukemaan tentteihin ja olemaan kunnon opiskelija, joten aikani on ollut kortilla. On tässä toki juhlittukin. Ja koska myös uusintatenttejä on tulossa (hhuuups), niin onhan se päivänselvää etten ole vetänyt itseäni piippuun pelkästään kirjojen avulla. Olen saanut uutta puhtia myös treenailuun, koska aloitin uuden ohjelman ja olenpa pyörähtänyt parissa jumpassakin. Luulen että tykkään mennä salille nykyään siksi enemmän, koska koulussa istuminen on välillä tosi puuduttavaa. Ensinnäkin siis istuminen 1,5 tuntia putkeen, mutta tietysti tässä muutenkin istuu jatkuvasti lukiessa. En valita silti - en muista koska olisin oppinut näin paljon asioita näin lyhyessä ajassa!

Odottelen tässä jo kovasti joulua ja piparien leivontaa. Sitä ennen on vielä tenttejä, joten en saa muuttua jouluhöperöksi ihan vielä. Töitä pitäisi saada, ja jotain saattaakin olla jo nurkan takana. Helpointahan olisi ryhtyä strippariksi, mutta se sotii hiukan omanarvontuntoani vastaan. Enkä osaa tankotanssia (okei äiti, huonoa huumoria).

Luonnoksissa odottaa myös kaksi logopedia-aiheista postausta yleisön pyynnöstä! Toisessa ajattelin kertoa siitä pääsykoejupakasta taas enemmän, ja toisessa puin sitä, millaista itse opiskelu sitten on. Ja onhan se mukavaa.

Tästä jatketaan taas suht normitahdilla, ettäs tiedätte! :)

Ei kommentteja: