perjantai 22. elokuuta 2014

Kun kaikki harmittaa -perjantai

  • Ottaa päähän muun muassa se Finnmatkojen "This is your song" -mainos, jossa "perheen äiti" eli alusvaatemalli-näyttelijä pelästyy rannalla laulavaa Riki Sorsaa. Että voi ottaa tuollainen päähän. Perheen isää taas esittää joku pikkupoika, ja isovanhemmatkin ovat kuin suoraan jostain seniori-Playboysta.

  • Enemmän alkaa ravistella lähestyvä/saapunut syksy. Joka blogissa huudetaan vuodesta toiseen kuinka rakastetaan syksyä: "Kesän jälkeen on ihanaa saada kirpeät ilmat ja kaunis ruska. Pimenevät illat ovat romanttisia!" Tätä suunsoittoa jatkuu tasan lokakuuhun asti, kunnes tulee marraskuu ja tajutaan, että vuoden paskin kuukausi on käsillä. Jos levyä ei voi edes kerran kahdessa vuodessa vaihtaa, suosittelen hajottamaan koko soittimen. Kerrospukeutuminen ja silleen. Kertokaa vielä mulle, kuinka olette niin syksyihmisiä.
  •  Ne naistenlehtien vaatejutut ja vinkit toimistoon, joiden persemäisyyden ovat varmasti muutkin huomanneet. Oikeasti kuinka moni meistä työskentelee toimistossa? Tietääkseni ihmisiä käy töissä myös päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa, koulussa, tehtaissa, kampaamoissa... Ja toisaalta ne, jotka saavat pukeutua toimistohommiin, ovat valitettavan usein töissä paikassa, jossa "ollaan aika casual". Eli jakkupuvut ovat liikaa kaikissa muissa paitsi lakitoimistoissa ja eduskunnassa.
Jatkan nyt Sinkkuelämän tuijottamista. Se on ainoa sarja, jonka uusinnat eivät ole koskaan ärsyttäneet.

2 kommenttia:

Pauliina A. kirjoitti...

Päädyin jotenkin sattumalta tänne sun blogiin ja jee, oon kyllä niin tyytyväinen että löysin tän!! ♥ Aivan mielettömän valloittava ja mukaansatempaava kirjoitustyyli -sopivasti huumoria ja sarkasmia, tykkään kovasti! :) Oon aina jotenkin kadehtinut niitä, jotka taitaa tän tyylisen kirjoittamisen, joten oli kyllä heti pakko liittyä myös lukijaksi :)

- Pauliina / All The Little Royals

Helli Pippanen kirjoitti...

Voi kiitos Pauliina! Tosi lämmittävä kommentti varsinkin nyt, kun on ollut vähän hiljaisempaa blogissa ja sitä kuvittelee olevansa välillä ruosteessa. Kiva että eksyit tänne! :))