perjantai 15. helmikuuta 2013

Valentine's!

Ystävänpäivä sujui tosi vauhdikkaasti ja illalla ihmettelimme J:n kanssa, että mihin se aika oikein kului. Menimme ensin keskustaan katsomaan pikkusiskon penkkariremuamista, siellä se kuopus ääni käheänä karjui teejiinollaa! Sieltä menimme Timpsun kanssa kaupan ja leffavuokraamon kautta hänen luokseen. Ylitin taas kaikkien odotukset fiksuudellani, kun ojensin UVD:ssä myyjälle Filmtownin korttia... 

Nauroimme vatsa kippurassa myös vanhoille kuville, joita napsimme yläasteella. Missä mun tyylitajuni on ollut?! Yhdessä lukiokuvassa näytin oikeasti siltä, että olisin karannut kasarilta. Täytynee ehkä laittaa se joskus johonkin näkyviin. :DMussutettuani osuuteni Bravo-sipseistä ryntäsin kotiin, koska tiesin että poikaystävällä on joku yllätys. Avasin oven, ja illan menu luki väliovessamme. Hän ei kuulemma ollut ehtinyt hankkia kukkia tai kunnon korttia. Hittoakos minä niillä, jos saan kolmen ruokalajin verran illallista! Jamie Oliverin kirjasta otettu naudanliha-ciabatta oli mahtavaa, ja J oli hyödyntänyt myös chili-keittokirjaansa. Huh!


Mitään isoja lahjoja en ala toisille ehkä ostella kun tämä ei ole mikään joulu, ja ymmärrän niitä jotka jättävät koko päivän huomiotta. En suunnitellut ystävänpäivän olevan mitään tajunnanräjäyttävää, mutta kieltämättä oli ihana päivä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänpäivä on kapitalistipropagandaa!