lauantai 2. helmikuuta 2013

Hävytöntä menoa

Kun olin päivällä maistanut viisikymppisen porvarin elämää Stockmannilla, oli aika valmistautua tyttöjen iltaan, joka huipentui Monkeyn Sauna Calienteen! Palatakseni tuohon Stockaan, kävin siis Herkussa hakemassa viinirypäleitä, menin Alkoon ja oikeasti keskustelin myyjän kanssa viineistä (hän keskusteli, minä kuuntelin hämilläni ja esitin toiveita puolikuivasta) ja ostin samalla reissulla uudet korkkarit, joita olin pitkään katsellut Zarassa.

Oli pakko ottaa lähikuvaa silmämeikistäni, joka oli merenvihreä. Merensininen? Anyway, tosi raikas kun yleensä käytän mustaa ja ruskeaa.


 Menimme Timpsun kanssa vähän myöhässä bileisiin, kun piti hakea sipsit. Päätin itsekkäästi, että bileet eivät ala ennen kuin sipsit ovat pöydässä. Saimme heti alkuun mansikkashotit, ja pääsimme herkkujen kimppuun. Meillä oli oikeasti tosi hauskaa, juttua riitti ja meikäläinen päätti mennä leikkimään dj:tä keittiön "saarekkeen" taakse... Olin varmasti tosi uskottava. Tanssimme reggaetonin tahtiin, mikä vähän niin kuin kuului illan teemaan.Lähdimme yhdentoista jälkeen bussipysäkille vaappuen. Siis kirjaimellisesti, sillä Timpsulle juolahti jostain mieleen että me olemme niinkuin ne Aristokattien kaksi hanhea. Teimme musat ja kaikki, johdimme joukkoa. Bussissa istui joku nelihenkinen porukka, ja ensin tuli mieleen että ne ovat polttarit. Yhdellä tytöllä oli tiara päässä, mutta kaikilla mieli maassa. Supatin sitten kiukkuisena, että ei voi pitää kruunua jos ei ole kuningatar-fiilis. Voitte arvata, kuka oli valmis ottamaan tiaran itselleen.


Monkeyssa oli tunnelma katossa, ja huonoja biisejä ei tainnut illan aikana tullakaan. Yksi dj:stä huusi aika lujaa siihen mikkiin, niin oli pakko toivoa josko sen volyymia saisi hiukan pienemmälle. :D Hiki virtasi ja miehet(!?) valloittivat ne korokkeet, joissa voi tanssia tolpan ympärillä. Niin ihanat kuin nuo uudet kengät ovatkin, niin monen tunnin tanssimiseen niitä ei ole tehty. Niinpä vinguin loppuajan sitä, että sattuu. Istuskelin sitten tanssilattian vieressä ja tarkkailin Timpsua, kun muut olivat jo lähteneet.

Tätä kirjoittaessa on silti sellainen fiilis, että "ei enää koskaan", saattaa olla viinin syytä. Kiitos tytöille, iihhana ilta!

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mulla yleensä tulee toi "ei enää koskaan" -fiilis aamulla, mutta se menee kyllä ohi :D Aikaisintaan samaisen päivän iltapäivällä tai viimeistään parin päivän jälkeen. Vaikkakin kerran menin lupaamaan että ei enää kertaakaan tänä vuonna. Pysyin lupauksessa (toisaalta annoin lupauksen joulukuun alussa ;D)

PS. Ihana meikki ja naminamitarjoitut <3

Helli Pippanen kirjoitti...

Vai niin, haha! No totta puhuen täälläkin se fiilis alkaa jo reipasta tahtia väistyä... :D

Ja kiitoksia. :>

Noora kirjoitti...

http://bulletproof-noora.blogspot.fi/2013/02/blog-love-tunnustus-med.html

Sinulle on tunnustus! :)

Helli Pippanen kirjoitti...

Ihanaa, kiitos! :>